Elke positieve gedachte...

Elke positieve gedachte... van Mirjam Woltman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 274813

Elke positieve gedachte... van Mirjam Woltman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Model, bruid in landschap, vrouwfiguur, Elke positieve gedachte heeft zijn weerslag op jou en jouw omgeving, natuur, tuin in Zuid Frankrijk, lichtblauwe lucht, aureool, uitstraling, charisma, omgeving, kracht, eenvoud, vertrouwen, rust, staan, zijn

Over Mirjam Woltman

Mirjam Woltman is een geliefd Nederlands beeldend kunstenaar. Haar heldere poëtische beeldtaal wordt gewaardeerd binnen het vakgebied. Zij ontvangt gemeentelijke en particuliere opdrachten, exposeert en verkoopt haar werk over de hele wereld. Zij studeerde aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten en is gediplomeerd aan de gerenommeerde Gerrit Rietveld Academie. Ervaren kunstenaars met werk in het Stedelijk Museum Amsterdam en het Kröller Müller Museum hebben haar alles geleerd. Zij is een rechtstreeks erfgenaam van dit rijke klassieke Nederlandse cultuurgoed. Haar kunstenaarschap herbergt een groot talent. Jaren van toewijding aan de kunst hebben dit talent gevormd tot zijnde één van grote beeldende zeggingskracht. Zij werkt veelvuldig in opdracht van particulieren en bedrijven en creëert samenwerkingsverbanden met beeldend kunstenaars in diverse disciplines, waaronder de tekenkunst, beeldhouwkunst, ruimtelijke vormgeving, landschapsarchitectuur, architectuur, mode, dans en muziek.

Alle werken