Elvis Presley schilderij

Elvis Presley schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Elvis Presley schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 190149
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
125 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van Elvis Presley, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is verkocht

Elvis Aaron Presley (Tupelo (Mississippi), 8 januari 1935 ? Memphis (Tennessee), 16 augustus 1977) was een Amerikaans zanger en acteur. Hij wordt vaak The King of Rock and Roll of kortweg The King genoemd en geldt als een van de meest significante culturele iconen van de twintigste eeuw.

Presley werd als enig levende van een tweeling geboren in Tupelo, Mississippi, en verhuisde met zijn familie naar Memphis, Tennessee toen hij 13 jaar was. Daar begon zijn muzikale loopbaan in 1954, toen hij bij Sun Records een nummer opnam met producer Sam Phillips. Begeleid door gitarist Scotty Moore en bassist Bill Black, werd Presley een vroege popularisator van de rockabilly, een uptempo, door een backbeat aangedreven fusie van country music en rhythm and blues.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken