Facebook pixel
Emerald Lake. Tongariro Alpine Nationaal Park

Emerald Lake. Tongariro Alpine Nationaal Park van Tessa Louwerens

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Emerald Lake. Tongariro Alpine Nationaal Park  van Tessa Louwerens thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 163981

Emerald Lake. Tongariro Alpine Nationaal Park van Tessa Louwerens

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Emerald Lake. Tongariro Alpine Nationaal Park  van Tessa Louwerens

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Emerald Lake. Tongariro Alpine Nationaal Park , een hooggelegen vulkanisch berggebied op het Noordereiland van Nieuw Zeeland.
De Emerald Lakes zijn gevormd in de explosie kraters in de buurt van de top van Mount Tongariro . Hun briljante azuurblauwe kleuren worden veroorzaakt door opgeloste mineralen. De foto is gemaakt tijdens een prachtige bergwandeling de "Tongariro Northern Circuit."

Over Tessa Louwerens

Tessa Louwerens profielfotoWelkom in mijn webshop. Mijn naam is Tessa en ik werk als wetenschapsjournalist en fotograaf. Daarnaast reis ik veel en ik heb al diverse landen en continenten bezocht. Mijn webshop bevat onder andere foto's van de prachtige natuur, landschappen en steden/skylines van Australië (Outback, Oostkust, Westkust, Northern Territory,Sydney), Afrika, Nieuw Zeeland, Azië (Thailand en Indonesië), Midden Amerika (Costa Rica), Noord Amerika en Europa (Barcelona, Noorwegen en natuurlijk ons eigen Nederland).Reizen doe ik in een rustig tempo; het liefst verken ik een land te voet (wandelen, hiken) met mijn backpack en tent. Ik blijf vaak maanden in hetzelfde land. Op deze manier krijg ik een goed gevoel voor het land en kom ik op plekken die de meeste touristen niet snel zullen zien. Ik heb trektochten gemaakt door diverse prachtige natuurgebieden zoals de Blue Mountains, Tongariro, Milford Sound, Coramandel, West Macdonnell Ranges (Larapinta Trail), Katherine Gorge, Hinchenbrook Island, Corcovado en de lijst groeit nogsteeds.Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat klinkt cliché, maar soms kan een afbeelding iets uitdrukken dat moeilijk in tekst te vatten is . Fotograferen vormt dan ook een perfecte aanvulling op mijn journalistieke werk. Veel kijkplezier en wellicht zit er een mooie eyecatcher tussen.
Voor meer informatie of contact kijk op mijn website:

Alle werken