Empire state view

Empire state view van Chris van Es

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Empire state view

van Chris van Es

Empire state view van Chris van Es

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 561369
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

New York skyline gezien vanaf Top of the Rock. Op de achtergrond zijn ook de Freedomtower en het vrijheidsbeeld te zien..

Dit werk wordt aangeboden door Chris van Es

Chris van Es profielfotoMijn naam is Chris van Es, geboren en getogen in 1979 in zwijndrecht, onder de rook van Rotterdam en zijn schitterende haven.
Fotografie is een uit de hand gelopen hobby van mij, Ik kan verschrikkelijk genieten van het maken van landschapsfoto's, het heerlijk in de natuur zijn en het ervaren van de rust en het uitzicht.

Op andere momenten zoek ik de gezellige drukte van de stad op, daar zijn altijd mooie plekken en situaties die mooi zijn om vast te leggen.

Ook ben ik veel in de haven van Rotterdam te vinden, de bedrijvigheid en die typische rotterdamse mentaliteit van de havenarbeiders blijft mooi om te zien en te fotograferen. En vaak zijn er ook mooie en bijzondere schepen te zien.

Portretfotografie doe ik ook heel graag, ontmoeten van mensen, ze fotograferen in zakelijke of persoonlijke sfeer en ze zo natuurlijk mogelijk op beeld krijgen. Het blijft een uitdaging waarbij ik nog iedere dag bijleer en die ik met veel plezier aanga!

Chris van Es

Alle werken