Empty chair

Empty chair van Julian Buijzen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 46652

Empty chair van Julian Buijzen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Ondanks dat le Hasard al in 1977 is gesloten staat alles er nog groots bij. De meeste gebouwen dateren uit het begin van de vorige eeuw. De voormalige mijn staat tegen een helling in het urbex dorpje Cheratte in de buurt van Luik. Het gangencomplex van de mijn bevindt zich onder de aangrenzende heuvels helaas is de toegang hiertoe afgesloten. Tegenover het gesloten hek bij de ingang bevinden zich een aantal (bewoonde) woningen. Bij de voormalige ingang staat een bord waar wordt gewaarschuwd voor waakhonden.

Dankzij dit prachtige gebouw en de makkelijke toegang is Hasard Cheratte een van de grootste Urbex Mekka?s van Europa. Er zijn een paar opties om binnen te komen. Allereerst is het belangrijk om te zeggen dat er geruchten zijn dat hier wel eens waakhonden rondlopen. Ik heb ze nog nooit gezien en ben ook nog geen verhalen tegengekomen waarin dit werkelijk bevestigd is.

Over Julian Buijzen

Eigenwijs, Creatief, Ondernemend, Presentator, @FreshForward, , Wielrenner, Muziekliefhebber, Atleet, @DWARS, Links en een Newsjunkie.
https://www.julianbuijzen.nl

Alle werken