Energiesymbool van de zon van ADLER & Co / Caj Kessler

Werkcode: 1 122 615 Kopieer de werkcode

ADLER & Co / Caj Kessler profielfoto Het energiesymbool van de zon is een universeel symbool voor energie, kracht en leven. De zon heeft een heilige betekenis in vele culturen en religies en wordt beschouwd als de bron van leven en licht. Het symbool van de zon toont een zon omgeven door stralen. Deze stralen symboliseren zonlicht en de energie die het verspreidt. Ze herinneren ons eraan dat het licht van de zon al het leven op aarde mogelijk maakt en voorziet van energie en leven. Het energiesymbool van de zon kan ook worden gebruikt als metafoor voor innerlijke kracht en moed om uitdagingen in het leven te overwinnen. Net zoals zonlicht de duisternis verdrijft, kunnen onze innerlijke moed en kracht ons helpen duisternis en moeilijkheden in ons leven te overwinnen. Het symbool van de zon is ook een symbool van groei en vooruitgang. Het herinnert ons eraan dat we allemaal het potentieel hebben om te groeien en ons te ontwikkelen als we ons openstellen voor de energie en het licht van de zon. In het algemeen belichaamt het energiesymbool van de zon het idee dat energie en licht de kracht hebben om ons te stimuleren en ons te ondersteunen op de weg naar onze doelen. Het is een bemoedigend symbool dat ons oproept ons volledige potentieel te ontwikkelen en ons te laten inspireren door de energie en het licht om ons heen.

Dit werk wordt aangeboden door ADLER & Co / Caj Kessler

Al op jonge leeftijd was ik enthousiast over fotografie. In het begin fotografeerde ik met de goedkoopste camera's en vulde wat films. Toen ik daarna een reflexcamera cadeau kreeg, waren de foto's natuurlijk in klassen beter. De overstap naar een digitale spiegelreflexcamera was meer bedoeld voor professionele doeleinden om mooiere foto's te hebben van artikelen die direct op de PC te koop werden aangeboden. In deze jaren kreeg ik een bredere kijk op de objecten, die zich uiteindelijk ook deed gelden op landschapsfoto's. Fotografie is nog steeds een passie die ik voor mijn plezier beoefen zonder te streven naar perfectionisme. Mijn stijl is mijn stijl, die ook wel eens verandert en niet iedereen hoeft te behagen. Als ik met mijn foto's toch het een of ander kan inspireren maakt me dat des te blijer.

Meer weten over ADLER & Co / Caj Kessler?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Maria Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Supermooi
Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Ingrid Luijten Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Doek besteld via de site. Het is prachtig. Heel fijne kwaliteit en lijstsysteem is eenvoudig in elkaar te zetten. Super service.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Marjolein Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede service/contact/levering
De schilderijen (canvas) waren exact de kleur zoals weergegeven op de website. Wij zijn er blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
M Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit en service
Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Ken Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Aankoop perfect verlopen! Top service van Werk aan de muur!
Heb bij mijn bestelling het verzoek gedaan om deze binnen 3 dagen te leveren. Werk aan de muur heeft mijn verzoek gehonoreerd en zelfs een dag eerder geleverd dan gevraagd! Top service derhalve een groot compliment voor Werk aan de muur! Maar ook het “schilderij” dat ik heb besteld is prachtig! (Al is het niet voor mijzelf; is een kado, vandaar mijn “deadline” van 3 dagen).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Marleen Debuck (Leen) Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Goede service, er was een fout en Direkt verholpen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Martine Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Tim Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel erg blij met de mooie kwaliteit en snelle levering
Ik heb een heel mooi schilderij van 1,30 x 1,30 besteld via de webshop. De communicatie en levering waren top. Het heeft nu een hele mooie plek in onze woonkamer. Kan werkaandemuur zeker aanraden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Anne Mombarg Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Sef van Gurp Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Helaas zat er bij de levering stof achter het glas. Het schilderij is gratis opgehaald en de stof is verwijderd. Prima service

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2021
Sivoservice Supplies & Advice Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Joël Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Prachtig schilderij
We zijn erg blij met het schilderij en de service is prima.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit digital art kunstwerk Energiesymbool van de zon van ADLER & Co / Caj Kessler als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden