Engel van verbinding met het licht

van Shirley Hoekstra

- Werkcode: 447333

Shirley Hoekstra over Engel van verbinding met het licht

Deze engel draagt de violette kleur. Deze kleur en energie ondersteunt de verbinding met uw Hoger Zelf en daarmee ook uw verbinding met de bron van alle liefde en schepping.
Engel van verbinding met het licht vind je in de categorieën Aartsengel, Bewustzijn, Digital Art, Fractal, Levensfase, Lichtval, Lichtvleugels, Religie, Violet, Vleugels en Zadkiel.
Shirley Hoekstra profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Shirley Hoekstra

Welkom! Creëren vanuit inspiratie en plezier is mijn passie. Heel jong was ik al aan het tekenen en dat is nooit meer gestopt. Ik kan niet niet-creëren. Ik zie, denk en vertaal in kleur en vorm. Ik gebruik graag veel kleur en werk van puur abstract tot figuratief of een mix daarvan. Elk werk is voor mij een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld een mens, een droomreis, een gedachte, een beeld, een gevoel, een bedoeling, een betekenis of een herinnering. Ik nodig anderen uit om ook het verhaal in mijn werk te zien.

Alle werken van Shirley Hoekstra


Waarom je kiest voor Engel van verbinding met het licht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Engel van verbinding met het licht van Shirley Hoekstra

Koop dit digital art werk Engel van verbinding met het licht van Shirley Hoekstra als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 447333
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.