Engelse drop - abstracte foto

Engelse drop - abstracte foto van Wijnand Loven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Engelse drop - abstracte foto van Wijnand Loven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 68292
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een abstracte foto van Engelse drop. De zijkanten van de verschillende stukjes snoep zijn op elkaar gelegd waardoor er een verrassend beeld ontstond van verschillende kleuren en diverse soorten lijntjes. De foto is beeldvullend gemaakt om de abstractie te versterken, ook is er een macrolens gebruikt voor deze foto om deze vergroting te bewerkstelligen.
Engelse drop wordt natuurlijk gemaakt van drop maar ook van suiker en anijs. De witte en gekleurde laagjes worden gemaakt van kokos. Engelse drop is, hoe kan het ook anders, bedacht in Engeland en vanuit daar is deze zoetigheid uiteindelijk in Nederland terecht gekomen waar het snoep vanwege de herkomst vanaf dat moment Engelse drop werd genoemd.

Dit werk wordt aangeboden door Wijnand Loven

Wijnand Loven profielfotoIk ben een fotograaf uit Haarlem en ik ben gespecialiseerd in studiofotografie van producten en concepten. Daarbij vertaal ik abstracte begrippen naar beeld. Ik vind het belangrijk om de belichting van de onderwerpen en daarmee ook de foto's in de camera al goed te hebben. Op Werk aan de Muur laat ik niet alleen enkele concepten zien maar ook abstracte foto's van het 'echte leven'...

Alle werken