Enorme Kamer in Verlaten Villa.

Enorme Kamer in Verlaten Villa. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Enorme Kamer in Verlaten Villa.

van Roman Robroek

Enorme Kamer in Verlaten Villa. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 454534
Kies het materiaal Meer informatie
Acrylglas
Kies materiaal opties Speciale wens?
292 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 8 werkdagen

Omschrijving

Dit is een foto die ik heb genomen in de hoofdruimte van een prachtige verlaten villa. De villa, gebouwd in het begin van de 17e eeuw, heeft een geweldig terras van waaruit je een panoramisch uitzicht over de hele stad hebt. De locatie van de villa, strategisch op de top van een heuvel, werd door de eigenaar gekozen in een poging om aan de pestepidemie te ontsnappen. In het ergste geval stierf bijna een derde van de inwoners van de stad in één jaar als gevolg van deze epidemie. De villa is van eigenaar veranderd tussen enkele van de meest invloedrijke en historische families. Elk gezin voegde iets toe aan de villa. Daarom zijn verschillende bouwstijlen gecombineerd in de villa.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoRoman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken

Klantfoto's: Enorme Kamer in Verlaten Villa. van Roman Robroek

Klantfoto: Enorme Kamer in Verlaten Villa. van Roman Robroek, op aluminium