Epic Sunset

van Max ter Burg Fotografie

- Werkcode: 936 105

Max ter Burg Fotografie over Epic Sunset

De laatste zonnestralen van de dag zorgen voor een knallend kleurenspektakel achter de Cuneratoren van de gelijknamige Cunerakerk van Rhenen. De langzaam optrekkende mist en de ondergaande zon geven een magische sfeer aan deze foto.

De Cuneratoren is 81,8 meter hoog en. werd van 1492 tot 1531 gebouwd en is, evenals de verwante de Onze Lieve Vrouwetoren in Amersfoort, een vrije navolging van de Domtoren in Utrecht.

Het is een relatief grote kerk, ontstaan dankzij het feit dat Rhenen in de Middeleeuwen een belangrijk bedevaartsoord was. De pelgrims kwamen op de relieken van de Heilige Cunera af, die hier vanaf de achtste eeuw werden vereerd.

Ben je net zo gek op Rhenen als dat ik ben? Dan is dit een knaller van een foto voor boven de bank, op kantoor of in de slaapkamer. Wil je een echte eyecatcher? Laat deze foto dan afdrukken op acrylglas voor een extra luxe resultaat!
Max ter Burg Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Max ter Burg Fotografie

Ik ben Max ter Burg en kom uit het Utrechtse stadje Rhenen. In mijn vrije tijd fotografeer ik landschappen en stadsgezichten. Ik ben voor en na werktijd en in het weekend daarom vaak in Rhenen en omgeving met mijn camera te vinden!

De lente is mijn favoriete jaargetijde. De zon breekt dan langzaam door, de lichtval is prachtig en de natuur komt tot bloei met al haar kleurenpracht. Ik fotografeer het liefst in het vroege ochtend licht of in de avond. Ik houd van foto’s maken op bekende locaties, maar dan met een verrassende invalshoek.

Ik vind het belangrijk dat een foto een duidelijk onderwerp heeft en een bepaalde sfeer uitstraat. Een echte ‘Max ter Burg’ heeft een licht, kleurrijk, fris en vrolijk karakter met de nadruk in het midden van de foto, doorgaans genomen tijdens zonsopkomst of zonsondergang.

Alle werken van Max ter Burg Fotografie


Meer weten over Max ter Burg Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Epic Sunset op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Epic Sunset van Max ter Burg Fotografie

Koop de foto Epic Sunset van Max ter Burg Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 936 105
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden