Epic Sunset

van Max ter Burg Fotografie

- Werkcode: 936105

Max ter Burg Fotografie over Epic Sunset

De laatste zonnestralen van de dag zorgen voor een knallend kleurenspektakel achter de Cuneratoren van de gelijknamige Cunerakerk van Rhenen. De langzaam optrekkende mist en de ondergaande zon geven een magische sfeer aan deze foto.

De Cuneratoren is 81,8 meter hoog en. werd van 1492 tot 1531 gebouwd en is, evenals de verwante de Onze Lieve Vrouwetoren in Amersfoort, een vrije navolging van de Domtoren in Utrecht.

Het is een relatief grote kerk, ontstaan dankzij het feit dat Rhenen in de Middeleeuwen een belangrijk bedevaartsoord was. De pelgrims kwamen op de relieken van de Heilige Cunera af, die hier vanaf de achtste eeuw werden vereerd.

Ben je net zo gek op Rhenen als dat ik ben? Dan is dit een knaller van een foto voor boven de bank, op kantoor of in de slaapkamer. Wil je een echte eyecatcher? Laat deze foto dan afdrukken op acrylglas voor een extra luxe resultaat!
Max ter Burg Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Max ter Burg Fotografie

Gepassioneerd in het fotograferen van landschappen en stadsgezichten. Altijd op zoek naar unieke standpunten en composities.

Verrassende, lichte en kleurrijke foto’s onder verschillende weersomstandigheden tijdens zonsopkomst en -ondergang kenmerken mijn stijl.

Alle werken van Max ter Burg Fotografie


Meer weten over Max ter Burg Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Epic Sunset op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Epic Sunset van Max ter Burg Fotografie

Koop de foto Epic Sunset van Max ter Burg Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 936105
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.