Erasmusbrug bij nacht - Rotterdam

Erasmusbrug bij nacht - Rotterdam van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 183913

Erasmusbrug bij nacht - Rotterdam van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
117 gratis verzending!
Erasmusbrug bij nacht - Rotterdam van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Erasmusbrug in Rotterdam bij nacht. Gefotografeerd vanaf de Boompjeskade. Een sfeervolle nachtfoto die de gehele brug toont en word omringt door de kleurrijke stadslichten. De skyline van Kop van Zuid met de bekende bouwerken als De Rotterdam en Montevideo zorgen voor prachtige en kleurrijke lichtreflecties in het water van de Nieuwe Maas. Deze skylinefoto is gefotografeerd op een mistige avond, vandaar de wat blauw en paarsachtige gloed in de hemel. Verder heeft deze foto een dynamische vlakverdeling met een diagonale perspectief.
Kortom, een krachtige eyecatcher van een iconische bouwwerk en een mooi stuk van Rotterdam.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken