Erasmusbrug in Rotterdam in de avond - 4

Erasmusbrug in Rotterdam in de avond - 4 van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 202998

Erasmusbrug in Rotterdam in de avond - 4 van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Erasmusbrug in Rotterdam in de avond.

Dit is een foto van de Erasmusbrug in Rotterdam. De foto is gemaakt vanaf de Nieuwe Leuvebrug.
De Erasmusbrug is opgeleverd in 1996 en bevindt zich bij de rivier de Nieuwe Maas. De brug verbindt de Kop van Zuid met het centrum. De brug is ruim 800 meter lang en het hoogste punt is 139 meter.
Meerdere evenementen maken gebruik van de Erasmusbrug. Zo is de brug jaarlijks een onderdeel van het parcours van de marathon van Rotterdam. Daarnaast zijn er jaarlijks vuurwerk evenementen, bijvoorbeeld tijdens de jaarwisseling. De Eramusbrug is in 2010 een onderdeel van de proloog van de Tour de France geweest.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken