Erasmusbrug in Rotterdam in de avond - 7

van Tux Photography

- Werkcode: 340926

Tux Photography over Erasmusbrug in Rotterdam in de avond - 7

Erasmusbrug in Rotterdam in de avond.

Deze foto van Erasmusbrug in Rotterdam is genomen net na zonsondergang in het blauwe uurtje, oktober 2014.
De Erasmusbrug is opgeleverd in 1996 en bevindt zich bij de rivier de Nieuwe Maas. De brug verbindt de Kop van Zuid met het centrum. De brug is ruim 800 meter lang en het hoogste punt is 139 meter.
Meerdere evenementen maken gebruik van de Erasmusbrug. Zo is de brug jaarlijks een onderdeel van het parcours van de marathon van Rotterdam. Daarnaast zijn er jaarlijks vuurwerk evenementen, bijvoorbeeld tijdens de jaarwisseling. De Erasmusbrug is in 2010 een onderdeel van de proloog van de Tour de France geweest.
De foto is gemaakt met behulp van een statief en afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 70 seconden en het diafragma f18.
Erasmusbrug in Rotterdam in de avond - 7 vind je in de categorieën Architectuur, Architectuurfotografie, Avond, De Rotterdam, Erasmusbrug, Fotografie, Nachtfotografie, Rotterdam, Skyline, Stedelijke landschappen, Steden en Zwart-wit.
Tux Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Als fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken van Tux Photography


Meer weten over Tux Photography?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Erasmusbrug in Rotterdam in de avond - 7 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Erasmusbrug in Rotterdam in de avond - 7 van Tux Photography

Koop de foto Erasmusbrug in Rotterdam in de avond - 7 van Tux Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 340926
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.