Ereprijs van Ad Jekel

Werkcode: 601 066 Kopieer de werkcode

Ad Jekel profielfoto In de lente herken je in graslanden en bermen de opvallende hemelsblauwe in verhouding grote bloemen van de Gewone ereprijs, Verónica chamáedrys. De bloemen staan in trossen boven in de rechtopstaande tot opstijgende planten. De behaarde bladeren staan tegenover elkaar en hebben geen tot maar een heel korte minder dan 6 mm lange steel. Ze zijn behaard net als de stengels, die meestal twee rijen haren hebben.

Dit werk wordt aangeboden door Ad Jekel

Als liefhebber van fotografie vind ik het leuk om mijn foto's hier met jullie te delen. Ik zou het super vinden wanneer een foto van mij bij jou aan de muur komt te hangen. Ik hou van verschillende soorten fotografie, zoals: natuur, architectuur, macro, strand en zee, zwart-wit, zonsopkomst en waddeneilanden.
Mocht je meer van mijn foto's willen zien, kijk dan eens op: https://www.flickr.com/photos/adjekel/

Meer weten over Ad Jekel?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Jacqueline Buurman
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Bert
    Nederland
    5 / 5

    Top service
    Hadden een foto op doek besteld voor verjaardag familie lid. Was op tijd binnen maar men bleek 2 orders verwisseld te hebben. Nog geen dag later hadden ze het al opgeruild maw alles op tijd voor de verjaardag. Maw top service die je niet vaak meer tegenkomt

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    Niels
    Nederland
    4 / 5

    Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
    Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Anneke Tittulaer
    Nederland
    5 / 5

    Van de site tot bestellen en leveren is een groot feest
    Werk aan de muur biedt een bijzonder assortiment werken van diverse artiesten. De site is overzichtelijk en helder. Er wordt na het bestellen nog veel informatie gestuurd die het kopen een feestje maken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    G.
    Nederland
    4 / 5

    super ervaring
    voor het eerst werk besteld hier en we zijn ontzettend fijn geholpen. prima service en goed bereikbaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Gerda
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed
    Ben erg tevreden met mijn bestelde schilderij. Echt top.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Jules
    Nederland
    5 / 5

    Perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen
    Ben helemaal niet van de reviews maar voor nu maak ik daar graag eeb uitzondering voor. Mijn zoon mocht voor zijn 18e verjaardag mooie plaat voor aan de muur uitkiezen. Afmeting 160x40. Alles keurig verpakt en conform afspraak ontvangen. Echter na het ophangen en bij het verwijderen van de folie zat er kleine afwijking op de foto….Minimaal, maar voor iets wat wellicht een leven lang mee reist en je weet het toch hinderlijk. Na dit gedeeld te hebben met klanten service en intern overleg daar was de conclusie: Wij sturen kosteloos een nieuwe foto toe en degene met kleine beschadiging mochten we houden en zelf een andere zinvolle bestemming voor geven, nou dat gaan we zeker doen! Samenvattend: perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen ;) Dank daaarvoor team werk aan de muur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
    Emke
    Nederland
    5 / 5

    Absoluut het wachten waard!
    De contacten met de mensen van Werk aan de muur waren hartelijk en positief. De werken die ik heb uitgekozen zijn nog leuker dan in de catalogus. Ik geniet <3

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Theo
    Nederland
    4.5 / 5

    goed geregeld van afhandeling tot verpakking en kwaliteit van het werk
    goede opvolging bij vragen en het geleverde voldoet boven verwachting

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Henk Jaap Kloosterman
    Nederland
    5 / 5

    Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
    Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
    Bertine
    Nederland
    5 / 5

    Fantastische service: goed advies, maatwerk geen enkel probleem, snelle levering, goede communicatie (er was iets mis gegaan bij de post; ik werd direct geïnformeerd), mooi resultaat!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Jenny Van Den Brink
    Nederland
    5 / 5

    Een grote collectie voor iets leuks aan de muur.V a n alle materialen is een voorbeeld aanwezig zodat je tot een goede beslissing komt.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Ereprijs van Ad Jekel op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden