Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

Eunoia van Jesper Krijgsman

Werkcode: 627 823 Kopieer de werkcode

Jesper Krijgsman profielfoto Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 130 cm x 186 cm — 2020

Eunoia
Mooie gedachten; een goed verstand

De natuur is zowel mooi als inclusief. Omdat het elke kleur uitnodigt op zijn palet. Het schildert een beeld van harmonie en rijkdom met de aarde als canvas.

Ik droom van een plek in de tijd dat de samenleving zo inclusief kan zijn als de natuur. Deze manier van denken kan het leven mooi maken. We zijn allemaal zo kleurrijk.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

"De creativiteit in evolutie van flora en fauna beschouw ik als iets dat bijna magisch is. De vindingrijkheid van vele levensvormen is iets dat door velen vaak over het hoofd wordt gezien. Dit gevoel van verwondering is wat ik in mijn werk wil laten zien en de diversiteit van de natuur wil vieren door haar mystieke kwaliteiten te vergroten."

De supernatuurlijke landschappen van Jesper Krijgsman zijn plekken waar biologie en dromen samenvloeien. Zijn werk vertegenwoordigt zowel dagdromen van de kunstenaar als de intelligentie en magie die de natuur bezit. Hij hoopt dat zijn visie bijdraagt ​​aan het besef dat de natuurlijke wereld vol wonderen zit en we hier met meer liefde mee om moeten gaan.

Zijn proces bestaat uit fotografie en beeldbewerking. Elke bloem of plant fotografeert hij afzonderlijk en tijdens het bewerken ervan ontdekt hij vaak nieuwe details in vormen, kleuren en texturen. Deze gefotografeerde natuurlijke elementen worden vervolgens digitaal samengevoegd om gedetailleerde werelden te creëren die scènes weergeven waarin de mystieke kwaliteiten van de natuurlijke wereld worden uitvergroot.

Door alles zelf te fotograferen, bewerken en vooral leren over de onderwerpen die hij fotografeert, is zijn band met de natuurlijke wereld versterkt.

Jesper Krijgsman is in 1992 geboren en heeft in Zwitserland gewoond, waar hij werkte als grafisch ontwerper en kunstenaar. Hij is in 2019 door Adobe als Top Talent benoemd en zijn werk hangt in galerieën wereldwijd.

Meer weten over Jesper Krijgsman?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Nely Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Anita Kroes Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Ons prachtige kunstwerk had schade geleden tijdens het vervoer. Fantastisch snel en buitengewoon coulant opgelost!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Thea Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super!
Telefonisch goede vakkundige informatie en antwoorden op onze vragen. Snelle levertijd, goede Verpakking.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Mariska Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Top schilderij en prettige communicatie
Na nette bezorging van het bestelde werk, bleek het schilderij beschadigd te zijn tijdens het proces. Na overleg werd er een nieuw werk op gestuurd en was het zelfs nog mogelijk om een aanpassing te doen. Zeer tevreden over de correcte afhandeling door alleraardigste medewerker van Werk aan de Muur. Erg blij met ons schilderij wat inmiddels hangt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2022
Wilco Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

prachtig produkt
Heel mooi ingelijst canvas

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Ronald Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top
Goeie en snelle levering. Kwaliteit is ook prima!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
Bimvos Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Adembenemend
Voor de 2e keer een aankoop gedaan en de kwaliteit is prima, keurig verpakt en een prettig contact met de betreffende medewerker/ster. Jammer dat ze nooit aanbiedingen hebben of sale bijvoorbeeld. Ik mis het dat je geen account kan aanmaken want nu bouw je ook geen bestel historie op en moet je telkens maten e.d. van de gekochte kunstwerken op gaan zoeken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
Wim Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtig resultaat. Helemaal blij mee in mijn nieuwe keuken!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Michel Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
Familie bredewold Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Snelle levering.ook goed contact via Whatsapp. En ze hebben trackandtrace.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2018
Ed Brienen Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

In een woord echt geweldig.
De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
talih yurttakalin Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

ze leveren goed werk af, leveren snel, erg betrouwbaar zeer positief

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Eunoia van Jesper Krijgsman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
148,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden