Eva Longoria Schilderij

Eva Longoria Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Eva Longoria Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 277260
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portret in acryl op paneel, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering van de Amerikaanse actrice Eva Longoria - het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Eva Jacqueline Longoria (Corpus Christi (Texas), 15 maart 1975) is een Amerikaans actrice. Ze werd in 2006 genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol als Gabrielle Solis in de televisieserie Desperate Housewives.
Longoria verwierf voor het eerst bekendheid op televisie in de soap The Young and the Restless. In de jaren 2000 werd ze erg bekend in de Verenigde Staten nadat ze verscheen in diverse reclamecampagnes, nadat ze nummer 14 werd in de FHM "Sexiest Women 2008" poll, en nadat ze op de cover kwam van diverse internationale vrouwenbladen zoals Vogue, Marie Claire en Harper's Bazaar.

Longoria speelde eenmalige gastrolletjes in Beverly Hills, 90210 en General Hospital. In The Young and the Restless speelde Longoria voor het eerst een personage dat in meer afleveringen voorkwam. Ze maakte haar filmdebuut in Snitch'd, die in 2003 direct op dvd uit kwam. Een jaar later verscheen ze voor het eerst op het witte doek in Carlita's Secret.
Longoria speelt sinds 2004 als Gabrielle één van de hoofdpersonages in de televisieserie Desperate Housewives.
In 2008 opende Longoria een restaurant in West Hollywood met de naam Beso, wat staat voor "kus" in het Spaans.[6] Samen met haar business partner Todd English opende ze een tweede Beso steakhouse in Las Vegas

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken