Every good idea starts with a good cup of coffee - Koffiekunst

Every good idea starts with a good cup of coffee - Koffiekunst van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Every good idea starts with a good cup of coffee - Koffiekunst van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 189771
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
110 gratis verzending!

Omschrijving

"Every good idea starts with a good cup of coffee"
Een Coffee-Quote met een grappige, dynamische, moderne compositie van een omgevallen/omgestoten espresso kopje, een grote koffievlek en de de quote als half transparant uitgespaarde witte letters. Een leuke boodschap en een krachtige foto. Leuk voor op kantoor, horecagelegenheid of thuis aan de keukenwand of boven de koffieapparaat.
Deze leuke koffie-creatie is ontworpen door Ricardo Bouman | Desenho Vormgeving uit Zoetermeer. Het betreft een mix van fotografie, schilderkunst en typografie.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken