Exclusive Elegancy (Exclusieve Mandala of Rozet)

Exclusive Elegancy (Exclusieve Mandala of Rozet) van Caroline Lichthart

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Exclusive Elegancy (Exclusieve Mandala of Rozet)

van Caroline Lichthart

Exclusive Elegancy (Exclusieve Mandala of Rozet) van Caroline Lichthart

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 813735
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
138 gratis verzending!

Omschrijving

Wat een prachtig beeld. Een mandala of rozet in heel bijzondere kleuren. Dit werk heeft een langere en unieke bewerking ondergaan. De fijnheid, de gouden kleuren van geel, rood en blauw sieren dit beeld en valt binnen de retro, vintage of boho-style.

Dit werk valt onder de categorie exclusief d.w.z. dat dit beeld niet meer dan 5 keer verkocht zal worden. Dit, om de uniciteit te waarborgen.

Exclusief
Exclusiviteit
Goud
Goldene
Gold
Mandala
Rozet
Flowerpower
Flower Power
Hip
Boho
Boho-style
Hippie
Hippy
Art
Kunst
Digital Art
vtwonen
Caroline Lichthart Fotografie

Dit werk wordt aangeboden door Caroline Lichthart

Caroline Lichthart profielfotoMijn naam is Caroline Lichthart, levensgenieter, natuurliefhebber, creatieveling, humorist, schrijver; gevoelsmens. Als gepassioneerd fotograaf heb ik oog voor detail en ga uit van een bijzondere natuurlijke lichtval. Hierdoor is de zon mijn grote dankbaarheid waardig. Zo nu en dan doe ik mee met een fotowedstrijd en heb hiermee fijne waardering mogen ontvangen van onder andere: The National Geographic FotoCommunity, Plus Online, Tuinen, Landleven, Natuurmonumenten, Footo, Digifoto, Viewbug en Pixoto. Ik werk regelmatig voor uitgeverijen waar ik opdrachten voor wenskaarten, covers, inhoudsfoto's van boeken en affiches mocht ontwerpen. Verder verzorg ik op verzoek foto's voor websites en houd zo nu en dan een expositie. Kortom; mijn werk is voor talloze mooie doelen inzetbaar! Heeft U wensen of verlangens waarbij U een of meerdere beelden zou willen inzetten? Veel is mogelijk en samen kunnen wij uw mooie creatie vormgeven. Kijkt U ook even op https://www.lichthartfotografie.com, Viewbug en Facebook? U vindt mijn werk daar onder de naam van Caroline Lichthart.

Alle werken