Explosie van licht van Ard Jan Grimbergen

Werkcode: 649 256 Kopieer de werkcode

Ard Jan Grimbergen profielfoto Op deze ochtend leek het wel of de zon achter de wolken de lucht liet knallen! zouden de schapen net zo genieten als ik?

Dit werk wordt aangeboden door Ard Jan Grimbergen

Ik ben nu enkele jaren met fotografie bezig als hobby, en volgens de mensen om mij heen schijn ik er 'oog voor te hebben'. Mijn passie ligt voornamelijk bij landschaps- en vogelfotografie. Tegenwoordig zie je de mooiste platen van overal ter wereld voorbij komen, en hoewel ik ook graag fotografeer als ik op reis ben, houd ik toch erg veel van de Nederlandse natuur en ons landschap, en probeer ik dat ook zo mooi mogelijk vast te leggen. Hiermee hoop ik mensen ook te laten zien dat je niet ver op reis hoeft te gaan om mooie dingen te zien, en dat de mooiste plekjes soms letterlijk om de hoek liggen.

Meer weten over Ard Jan Grimbergen?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    NICOLE
    Nederland
    5 / 5

    geweldig
    Goede service, mooie kwaliteit van het behang.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Lia
    Nederland
    4.5 / 5

    Top aankoop!
    Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    Annemieke
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Prima service, snelle levering, duidelijke mail over proces. In een woord prachtig. We gaan genieten van ons mooie canvasdoek aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
    Jules
    Nederland
    5 / 5

    Perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen
    Ben helemaal niet van de reviews maar voor nu maak ik daar graag eeb uitzondering voor. Mijn zoon mocht voor zijn 18e verjaardag mooie plaat voor aan de muur uitkiezen. Afmeting 160x40. Alles keurig verpakt en conform afspraak ontvangen. Echter na het ophangen en bij het verwijderen van de folie zat er kleine afwijking op de foto….Minimaal, maar voor iets wat wellicht een leven lang mee reist en je weet het toch hinderlijk. Na dit gedeeld te hebben met klanten service en intern overleg daar was de conclusie: Wij sturen kosteloos een nieuwe foto toe en degene met kleine beschadiging mochten we houden en zelf een andere zinvolle bestemming voor geven, nou dat gaan we zeker doen! Samenvattend: perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen ;) Dank daaarvoor team werk aan de muur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
    Riksta
    Nederland
    5 / 5

    Persoonlijke benadering Actief meedenken in oplossingen

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    Fam Kwerreveld
    Nederland
    5 / 5

    Heel goede service, op afgesproken datum geleverd, werk ziet er boven verwachting prachtig uit een aanwinst in onze interieur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
    Cees
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig
    Mijn eerste mooie reproductie op Alu bibond. Kleurechte weergave. Goed ophangsysteem en is stevig ingepakt opgestuurd. Een echte aanrader en ik ben alweer aan het zoeken naar een andere reproductie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Corrie
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
    Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
    Hilde
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Tiny
    Nederland
    4 / 5

    Super!
    Iedereen vindt er zeker zijn keuze!!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    eric
    Nederland
    5 / 5

    totaal ongecompliceerd
    Wat een genot. Onze spontane ingeving om een foto van een zeer gekoesterd plekje ,als behang, aan de muur te brengen resulteerde in een geslaagde actie. Goed aanbod van foto's, exacte maatbepaling, makkelijke website en eenvoudig bestel/koopproces. Duidelijke communicatie, snelle levering. Wat heb je meer nodig? Van a tot z een prettig gevoel. Ook toen we meer konden ervaren over de fotograaf van de bewuste foto. We zijn er allemaal blij om. TOP !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Eddie
    Nederland
    5 / 5

    Perfect
    Mooi kunstwerk, volgens afspraak. Je wordt op de hoogte gehouden van de vordering. Levering ook volgens afspraak. Kortom aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Explosie van licht van Ard Jan Grimbergen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
66,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden