Ezel met kleurrijke uitdossing op het  Griekse eiland Santorini, Griekenland.

Ezel met kleurrijke uitdossing op het Griekse eiland Santorini, Griekenland. van Eyesmile Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Ezel met kleurrijke uitdossing op het Griekse eiland Santorini, Griekenland.

van Eyesmile Photography

Ezel met kleurrijke uitdossing op het Griekse eiland Santorini, Griekenland. van Eyesmile Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 753279
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Close-up van een ezel die in de zon staat te wachten. Gefotografeerd op het Griekse eiland Santorini, één van de cycladen. Op de achtergrond zie je de contouren van een typisch Grieks dorp, met witte huizen. Deze foto is onderdeel van mijn reisfotografie portfolio.

Dit werk wordt aangeboden door Eyesmile Photography

Eyesmile Photography profielfotoFotograferen doe ik al bijna mijn hele leven en in 2008 heb ik er mijn vak van gemaakt. Sindsdien heb ik vele dingen gefotografeerd maar portret fotografie heeft een special plekje in mijn hart. Reisfotografie is de andere pijler van mijn werk. Mijn fotografie carriere is begonnen in Istanbul en mijn liefde voor Turkije, Griekenland en meer in zijn algemeenheid de natuur, de zee en het strand kan ik daarin volop kwijt.

My photography career started in Istanbul in 2008 and I have been a portrait photographer ever since. I count myself lucky to have lived in such a beautiful part of the world and to practise my work under such amazing circumstances. My travel photography collection reflects my love for Turkey, Greece and more in general, for nature, the sea and the beach.

Alle werken