F-16 Fighting Falcon

F-16 Fighting Falcon van Gert Hilbink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

F-16 Fighting Falcon

van Gert Hilbink

F-16 Fighting Falcon van Gert Hilbink

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 484370
Kies het materiaal Meer informatie
Ronde print
Kies materiaal opties Speciale wens?
Verschuif zelf de uitsnede
181 gratis verzending!

Omschrijving

Twee F-16's van de Nederlandse Luchtmacht, met als thuisbasis Leeuwarden. Foto gemaakt tijdens de Open Luchtmachtdagen op vliegbasis Volkel 2019.
Wil je nog eens kijken naar andere foto’s uit mijn shop? Kijk dan op https://www.werkaandemuur.nl/index/shop/nl/Gert-Hilbink/shop/27125
Heb je nog vragen over een foto kan je me mailen naar hilbinkmeijer@ziggo.nl

Dit werk wordt aangeboden door Gert Hilbink

Gert Hilbink profielfotoHallo, leuk dat je in mijn shop een kijkje neemt. Mijn naam is dus Gert Hilbink, woon in Coevorden. Het fotograferen doe ik al sinds mijn 13e jaar, geïnspireerd door een biologieleraar op de toenmalige U.L.O. school in Coevorden. Over het algemeen fotografeer ik vooral natuur maar vind eigenlijk alles wat kan vliegen ook zeer interessant en ben dan ook vaak bij vliegshows te vinden. Als je vragen mocht hebben over mijn werk is het mogelijk contact op te nemen met mij via email hilbinkmeijer@ziggo.nl Mocht je een werk willen bestellen kan dat via deze site van Werk Aan De Muur.

Alle werken