FLORIDA KEYS Rustige plek | Panorama van Melanie Viola

Werkcode: 202 727 Kopieer de werkcode

Melanie Viola profielfoto Een kleine voetgangersbrug rijst op in de Atlantische Oceaan. U kunt genieten van dit uitzicht tijdens het rijden op snelweg 1 over de Florida Keys naar Key West. Prachtig uitzicht op zee!

Dit werk wordt aangeboden door Melanie Viola

De werken van de Berlijnse kunstenaar zijn geïnspireerd door de laatste trends en reizen en creatieve experimenten. Er zijn series van vele bekende plaatsen in de wereld, die taferelen en bezienswaardigheden tonen die typisch zijn voor het land. Schilderachtige passages, verfijnde kleuraccenten en grafische nuances vinden in de werken een unieke combinatie. Maar unieke en boeiende kiekjes worden ook gemaakt in klassiek zwart-wit en in minimalistische taferelen. Er zijn ook talrijke typografieën, abstracte ontwerpen en werken in gemengde techniek te ontdekken. Door kunst te creëren die ze zelf aan de muur zou willen zien, heeft ze een visionaire integriteit behouden die kunstliefhebbers wereldwijd aanspreekt.

Meer weten over Melanie Viola?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

M.Veen Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtige werken van hoge kwaliteit
11 stuks werken besteld van verschillende afmetingen in acryl, prachtig resultaat, zeer netjes verpakt, goede zorg voor ophangsysteem, prima communicatie met medewerker van werk aan de muur over leverdatum ,echt fijne ervaring en aanbeveling

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Tim Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel erg blij met de mooie kwaliteit en snelle levering
Ik heb een heel mooi schilderij van 1,30 x 1,30 besteld via de webshop. De communicatie en levering waren top. Het heeft nu een hele mooie plek in onze woonkamer. Kan werkaandemuur zeker aanraden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Vivianne Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Professioneel en mooi product.
Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Jose Tijssens Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

We hebben 2 hele mooie canvas schilderijen gekocht en ze zijn prachtig. Hadden ons wel in 1 schilderij vergist qua grootte maar konden hem gelukkig op een andere plek hangen. Maar ze zijn heel erg mooi en goed afgeleverd.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Elise Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super service!
Omdat we er niet uitkwamen, hebben we de mensen van Werk aan de muur om suggesties gevraagd. Daar zat een aantal beelden tussen die we zelf ook hadden geselecteerd, maar ook een aantal nieuwe suggesties. We zijn hierdoor op andere gedachten gebracht en konden een keuze maken waar we beiden achter staan! Super!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Charlotte Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super service en product
Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Evelyn Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeer aan te bevelen
Wederom prachtige canvas print ontvangen. Zorgvuldig verpakt en tijdig geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Bianca Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie schilderijen snelle service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Marianne Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Al eerder bij Werk aan de Muur besteld en dat verliep eveneens probleemloos. Het doek dat wij nu bestelden is prachtig. De levering verliep vlotjes. Hierover in de ochtend van de levering nog wel contact gehad met Lianne en werden vriendelijk te woord gestaan. Het doek werd ruim vòòr tijd geleverd. Al met al zeer tevreden. Wij zijn een volgend werk al weer aan uit uitzoeken. Bedankt voor de uitstekende service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Annelies Hoolmans Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel veel keuze, goed advies en prachtig product.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Henk Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Keurig verzorgd het is echt goed
Het schilderij is mooi en is keurig gemaakt en stevig verpakt en verstuurd

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Esther Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Een absolute aanrader!
Dankzij de duidelijke uitleg over de verschillende materialen heb ik de voor ons perfecte keuze kunnen maken. De voorstelling van een bepaalde maat van het werk boven een bank maakte ook de keuze voor de afmetingen een stuk makkelijker. De verzending is ook prima en vlot verlopen. Onze vraag over een per ongeluk bijgeleverde aluminium strip werd snel beantwoord. Als ik nog iets voor aan de muur zoek, weet ik waar ik moet zijn!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk FLORIDA KEYS Rustige plek | Panorama van Melanie Viola op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden