Falling in love (black and white)

Falling in love (black and white) van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Falling in love (black and white) van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 84884
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Prachtige roos met een eindeloze spiraal van blaadjes, waardoor je de diepte in getrokken wordt.

Het interessante aan rozen vind ik de manier waarop de blaadje om elkaar heen vouwen, dat levert vaak een prachtig lijnenspel op. Elke fase van de groei kan weer andere patronen laten zien.

Deze roos was al vrij ver open en het lijnenspel dat doordoor ontstond werd nog maar eens benadrukt door de lichtinval. En dat zorgt dan voor een mooi contrast tussen de donkere en lichte delen.

De roos was van oorsprong oranje, maar ik heb uiteindelijk gekozen voor twee versies: deze zwart-witte en daarnaast een roze versie met de titel "Falling in love (pink)", ook verkrijgbaar in deze shop.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken