Fassade des Corbusier Berlijn 1964

Fassade des Corbusier Berlijn 1964 van Timeview Vintage Images

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Fassade des Corbusier Berlijn 1964

van Timeview Vintage Images

Fassade des Corbusier Berlijn 1964 van Timeview Vintage Images

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323471
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Eind jaren 50 werd in West-Berlijn een flatgebouw neergezet naar ontwerp van de beroemde Franse architect Le Corbusier. In dit enorme gebouw werden maar liefst 530 woningen ondergebracht. Toch is het zeker geen massief blok beton. De architect heeft gezorgd voor afwisseling in het ontwerp en vooral: kleur! Dat laatste is mooi te zien op deze foto. Over de hele buitenkant zijn gekleurde vlakken aangebracht. Dat zorgt voor een levendig uiterlijk. Het Corbusierhaus is inmiddels een monument en nog steeds even kleurig. Op de foto is mooi ingezoomd op een deel van de flat. Daardoor krijgt het beeld iets van een hedendaags grafisch kunstwerk. Bijzonder dus dat dit toch een authentieke vintage foto is. (Collectie Timeview, Architecture, Fassade des Corbusier Berlin 1964)

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview Vintage Images profielfotoTimeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken