Fast 'n loud! Een Zwitserse Boeing F/A-18C Hornet vliegt laag en hard over de schietrange van de Zwi

Fast 'n loud! Een Zwitserse Boeing F/A-18C Hornet vliegt laag en hard over de schietrange van de Zwi van Jaap van den Berg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Fast 'n loud! Een Zwitserse Boeing F/A-18C Hornet vliegt laag en hard over de schietrange van de Zwi

van Jaap van den Berg

Fast 'n loud! Een Zwitserse Boeing F/A-18C Hornet vliegt laag en hard over de schietrange van de Zwi van Jaap van den Berg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 826546
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
195 gratis verzending!

Omschrijving

Fast 'n loud! Een Zwitserse Boeing F/A-18C Hornet vliegt laag en hard over de schietrange van de Zwitserse Luchtmacht bij Axalp.

Luchtmacht live schiet demonstratie Axalp (ook bekend als Fliegerschiessen) is een airshow van de Zwitserse Luchtmacht op het schietterrein Axalp-Ebenfluh. Tijdens dit evenement is een speciaal gebied waar het publiek de airshow inclusief schietoefeningen met live munitie kan bekijken. Een heel bijzonder en zeer spectaculair evenement.

Deze foto heb ik gemaakt op 11 oktober 2018.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Jaap van den Berg profielfotoIk ben Jaap van den Berg en fotografie is sinds 2010 een hele grote passie van mij geworden. Vanaf die tijd reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vooral militaire vliegtuigen. Maar naast vliegtuigen vind ik het ook geweldig om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook graag.

De foto's die ik maak worden beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Bewerken is voor mij: foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken