Fausto Coppi  Schilderij

Fausto Coppi Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Fausto Coppi Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 195480
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de legendarische Italiaanse wielrenner Fausto Coppi, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Fausto Coppi (Castellania, 15 september 1919 - Tortona, 2 januari 1960) was een Italiaans wielrenner. Zijn grote prestaties leverden hem de bijnaam 'Il Campionissimo', kampioen der kampioenen, op.

Coppi was een zeer veelzijdig renner en boekte in zijn wielercarrière tal van successen, waaronder vijf eindzeges in de Ronde van Italië en twee eindzeges in de Ronde van Frankrijk. Op het gebied van eendagskoersen won hij onder meer vijfmaal de Ronde van Lombardije, driemaal Milaan-San Remo en eenmaal Parijs-Roubaix. Voorts behaalde Coppi in 1953 de wereldtitel en vestigde hij in 1942 een nieuw werelduurrecord.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken