Felice Ottini, Berouwvolle Magdalene - 1697

Felice Ottini, Berouwvolle Magdalene - 1697 van Atelier Liesjes

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Felice Ottini, Berouwvolle Magdalene - 1697

van Atelier Liesjes

Felice Ottini, Berouwvolle Magdalene - 1697 van Atelier Liesjes

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 617656
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Maria Magdalena's smekende emotionele expressie en de figuratie van haar hand vurig dicht bij haar tiet. Haar hand op haar boezem met haar blik stralen diepe emotie uit.

Maria Magdalena of Maria van Magdala behoorde volgens het Nieuwe Testament tot de groep van vrouwen (de drie Maria's) die aanwezig waren bij de kruisiging van Christus, zijn graflegging en zijn opstanding.

Ze staat foutief bekend als boetvaardige zondares, vrouw van lichte zeden, prostituee of hoer, maar ook als de vriendin of vrouw van Jezus Christus.

Felice Ottini was een Romeinse schilder. Hij bezat uitstekende talenten, een voortreffelijke smaak, en werd bijna in zijn jeugd ingezet om de kapel van P. P. di Gesu e Maria in Rome te versieren. Hij stierf jong, in 1695.

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Liesjes

Atelier Liesjes profielfotoKunst te koop. Winkel met foto's en kunst als wanddecoratie. Poster, affiche, metaal (aluminium of staal), glas, canvas, fotoprint, hout, ingelijst, doek, fotobehang of tuinposter.

De collectie muurdecoratie of wandversiering is zeer breed, van natuur via mooie of sexy mensen naar technische zaken als auto's, maar ook schiderijen. De huisdecoratie is te gebruiken in het hele interieur, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs in de badkamer, maar ook canvas voor in de tuin. Doe vooral veel wooninspiratie voor je wat bestelt.

Kijk op liesjes.werkaandemuur.nl voor meer kunst.

Alle werken