Feminine Focus | De Paardenbloem van Kirsten Jense Illustraties.

Werkcode: 797 251 Kopieer de werkcode

Kirsten Jense Illustraties. profielfoto De Feminine Focus-kunstwerken en gechannelde spirituele boodschappen komen op natuurlijke wijze naar mij toe. (Je kunt het bericht hier lezen: https://www.connectyourlife.net/blog/paardenbloem-spirituele-betekenis/dandelion-spiritual-meaning-he8lz

Deze Feminine Focus-werken zijn een fijne balans tussen de zachte vrouwelijke Yin-stroom door de bloem illustraties en het kleurgebruik, gecombineerd met de meer mannelijke en Yang-energie van het gedetailleerde en gerichte lijn- en puntwerk. Wat ervoor zorgt dat de Yin en Yang-energie in perfecte gelijkheid en harmonie samenwerken. De gechannelde berichten komen naar me toe na het proces van het maken van de kunstwerken en het doorbrengen van enige tijd met hen in stilte en meditatie.

Dit werk wordt aangeboden door Kirsten Jense Illustraties.

Reizend ga ik europa door op zoek naar verwondering, inspiratie en wijsheid. Als connectie coach, zijns-activist , blogger en illustratief vormgever (afgestudeerd aan de HKU kunstacademie te Utrecht), ga ik het avontuur met het leven aan. Door middel van mijn illustraties neem ik je graag mee in mijn wereld van verbinding, liefde, kleur, mystiek en verwondering.

Meer weten over Kirsten Jense Illustraties.?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

wim Wijburg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Japke
Nederland
5 / 5

Service uitstekend
Na de bestelling uitstekend op de hoogte gehouden van het productieproces via mail.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
erik verlent
Nederland
5 / 5

super en knap systeem makkelijk voor iedereen te monteren ,resultaat is verbluffend ,je kan als je doek niet meer mooi vind gewoon een ander idee aanbrengen !

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Rachel
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit, snelle levering
Heel goed, een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Lon
Nederland
5 / 5

Uitstekende communicatie vanuit de klantenservice (Simone), snelle reactie en soepele service ook tav de bezorging. Canvas is heel mooi van kwaliteit en staat prachtig! Ik denk dat menig bedrijf een voorbeeld mag nemen aan de klantvriendelijkheid van Werk aan de Muur. Mijn complimemten.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Aline Dassel
Nederland
5 / 5

Supergroot werk besteld (2,85 m) in HD Metal. Resultaat was zelfs boven verwachting. Supermooi. Prima geleverd, goed beschermd met blauwe folie. Prima ophangsysteem waardoor het ahw zwevend wordt. Echt heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Sandra
Nederland
5 / 5

Top
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Patrick
Nederland
5 / 5

Prachtige kunst voor aan de muur
Uitmuntende mooie kwaliteit kunststukken. Echt blij mee. Ook altijd leuk om op de site te kijken. Na bestelling is het zo in huis.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Rob van Hotel Mitland
Nederland
5 / 5

Ruime keuze. goede informatie. Snelle service en nazorg. Persoonlijke benadering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Martine
Nederland
5 / 5

Super mooie kader toe gestuurd gekregen
Super mooi kader toe gestuurd gekregen en deftige materiaal! Ik raad dus iedereen aan . Heb je een kader nodig 1 adres !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
F. van den Burg
Nederland
5 / 5

4 zeer mooie schilderijen hier besteld. De levering verloopt voorspoedig! Wel even opletten bij aflevering of de verpakking niet beschadigd is, want dat hebben wij gehad. 1 schilderij was iets beschadigd! Beste Eigenaar, dat is al met u telefonisch besproken en verder geen probleem!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2016
Peter
Nederland
5 / 5

Klasse hoe de kwaliteit, opvolging na de bestelling en levering zo vlekkeloos verlopen zijn.
Oeps, de marge voor de beginzin was een beetje kort, maar dan maak ik het hier maar goed. Wat ben ik blij als een kind dat Sinterklaas net op bezoek heeft gekregen en dat dankbaar alle cadeautjes begint uit te pakken. En er vooral van geniet. Toen ik mijn keurig verpakte pakket voorzichtig opende, zag ik beetje bij beetje de kracht en de rauwe puurheid dat dit canvasdoek voor mij uitstraalt. Ik ben zo een beetje een vintage-lover die niet zo houdt van 'gepolijste' kunst. Voor mij moet er iets menselijks in zitten, iets gedurfder dan mainstream en dat heb ik hierbij gevonden. Het past perfect in mijn gedurfde interieur dat heel veel zegt over wat ik belangrijk vind in mijn leven. Mag ik Stephanie nog even bedanken voor haar aangename, vriendelijke manier waarop ze mij per mail begeleid heeft naar mijn prachtige aankoop? Stephanie, zulke klasse waardeer ik ! Jou gedrevenheid geeft een extra toets aan de beleving van dit prachtig kunstwerk. (Heb overigens al meerdere complimentjes gekregen over mijn nieuwe 'muuraanwinst')! Lieve groetjes, Peter Van den Veyver

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021

Plus- en minpunten

  • Geen naden, omdat het uit één stuk is
  • Naadloos behang is vochtbestendig
  • Geen behangtafel nodig
  • Iets lastiger aan te brengen omdat het uit één stuk is

De mooiste werken, groots aan je muur

Maak van je huis en kantoor een inspirerende ruimte met naadloos behang. Met een maximale hoogte van vijf meter is geen muur te gek.

Get behang wordt gemaakt van een stevige maar flexibele kunststof (airtex) en kan daardoor tegen een stootje én kan je **afnemen met een licht vochtige doek**.

Meer weten?

Meer over Naadloos behang en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Feminine Focus | De Paardenbloem van Kirsten Jense Illustraties. op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 13 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Vul jouw maten in en kies de uitsnede.
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
369,-332,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!