Fenghuang reflectie

van Albert Mendelewski

- Werkcode: 343 956

Albert Mendelewski over Fenghuang reflectie

De verlichte huizen van Fenghuang weerspiegelen in de rivier. Fenghuang ligt in de provincie Hunan in China en is een populaire vakantiebestemming van veel chinezen.
Fenghuang reflectie vind je in de categorieën Avond, Azië, China, Fenghuang (stad), Fotografie, Huis (woning), Hunan, Rivier, Spiegelbeeld (reflectie), Stedelijke landschappen, Steden en Water.
Albert Mendelewski profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Albert Mendelewski

Ik ben een enthousiaste hobby fotograaf die graag de natuur in al zijn hoedanigheden, van heel klein (macro) tot oneindige landschappen, en alle dieren die hierin leven fotografeert. Daarnaast fotografeer ik ook graag steden, overdag als ook 's avonds. Dit alles combineer ik graag met reizen, van dichtbij in Nederland tot aan de andere kant van de aardbol. Al met al voldoende voer voor een fotograaf. Ik hoop dat mijn foto's je bevallen ;-)

Alle werken van Albert Mendelewski


Waarom je kiest voor Fenghuang reflectie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Fenghuang reflectie van Albert Mendelewski

Koop de foto Fenghuang reflectie van Albert Mendelewski op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 343 956
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.