Fern

van Steffen Gierok

- Werkcode: 663 955

Steffen Gierok over Fern

Een gouden varen.
Steffen Gierok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Steffen Gierok

Mijn naam is Steffen Gierok en ik kom uit het mooie Saksen-Anhalt.
Na mijn opleiding tot reclametekenaar besloot ik zelfstandig te gaan werken. Ik heb mijn bedrijf MAGIC ARTIST DESIGN opgericht. Sindsdien fotografeer en bewerk ik foto's van flora en fauna, landschappen, architectuur en stillevens.
Mijn oog voor fotografie is de Nikon D7000 en diverse Nikkor lenzen. Ik gebruik voornamelijk de Nikkor 18-200mm en de Nikkor 10-24mm. Ik gebruik ook een paar filters, zoals het ND8 grijsfilter. Ik gebruik dit graag voor wateropnames. Natuurlijk zijn de afstandsbediening en het statief onmisbaar. Ik gebruik beeldbewerkingsprogramma's zoals Lightromm om mijn foto's te ontwikkelen en ze mijn persoonlijke uitstraling te geven. Emoties en stemmingen worden weerspiegeld in mijn foto's. Deze worden onderstreept door het gebruik van kleur en vormgeving.

Alle werken van Steffen Gierok


Meer weten over Steffen Gierok?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Fern op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Fern van Steffen Gierok

Koop de illustratie Fern van Steffen Gierok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 663 955
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden