Ferrari 156 Shark Nose 1961 de racewagen die Italië op de kaart zette

van Jan Keteleer

Ferrari 156 Shark Nose 1961 de racewagen die Italië op de kaart zette van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 637085
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135 gratis verzending!

Omschrijving

Met de Ferrari 156 Shark Nose 1961 maakte Enzo Ferrari zijn Italiaanse automerk wereldberoemd. Met zijn ontwerp was de Ferrari 156 zo vooruitstrevend dat hij vele overwinningen behaalde op het circuit. Ook was de Ferrari 156 zo herkenbaar met zijn haaienneus dat hij vrijwel direct zijn bijnaam "Shark Nose" kreeg. Enzo Ferrari bouwde later nog veel meer raceauto's, maar dit is zijn meest opmerkelijke.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken