Ferrari 599 GTB Fiorano 2006 blauw van Jan Keteleer

Werkcode: 829 918 Kopieer de werkcode

Jan Keteleer profielfoto Het ontwerp van de Ferrari 599 GTB Fiorano in 2006 is van de hand van Pininfarina. Tijdens het ontwerpproces werd de auto opgevat als een uitdrukking van de Ferrari-traditie die begon met de Coupé's. De evolutie van het ontwerp is een logische en innovatieve uitdrukking van de voortdurende innovatie, evolutie, en het voortdurend herontwerpen van de Ferrari producten, met name de auto's. De evolutie van de auto op het gebied van het interieur- en exterieurdesign is een bewuste poging om de traditie in ere te houden, maar ook om een moderne look te geven aan een concept dat bijna een revolutie is in de autowereld. Beginnend met het voorste gedeelte, is de nieuwe Ferrari ontworpen met in het achterhoofd dat in het verleden mensen zelden op de weg waren met hun hoofdtelefoons of luisterend naar muziek met behulp van oordopjes en mobiele telefoons.

De nieuwe Ferrari is ontworpen met in het achterhoofd het feit dat de gebruikers hun handen zullen gebruiken voor het rijden en de meeste functies van de auto. Daarom zijn de voor- en achterkant van de auto zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor de gadgets en functies die gebruikers van mobiele telefoons tegenwoordig vaak bij zich dragen. Met behulp van het CAD-programma wordt een 3D-beeld van de auto ontwikkeld. Dit helpt bij het begrijpen van de prestaties van het prestatiedeel of de motor van de auto. Zodra het performance-onderdeel is geïdentificeerd, is het gemakkelijker om het performance-onderdeel in het ontwerp op te nemen en

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Meer weten over Jan Keteleer?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Janneke
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch gedetaillerde print in zeer natuurgetrouwe kleuren en dat op akoestisch doek!
    Ik heb goede ervaringen met Werkaandemuur. Zowel de laatste als ook de vorige opdrachten zijn prachtig geprint, de lijsten zien er goed uit en het werk wordt heel zorvuldig ingepakt en op tijd verzonden. Het was heel spannend om het object in elkaar te zetten maar het akoestisch doek voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Tineke
    Nederland
    4 / 5

    Complimenten aan de medewerkers van Werk aan de Muur
    De kennis en kunde is absoluut het vermelden waard. Er komt bij dat de vriendelijkheid van de medewerkers buitengewoon op prijs wordt gesteld.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Jeannette
    Nederland
    5 / 5

    Had spoed levering nodig. Exact geleverd volgens afspraak. Het resultaat is geweldig!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Dirk
    Nederland
    5 / 5

    Top!
    Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Erwin & Angelique
    Nederland
    5 / 5

    Top resultaat
    Heel tevreden over de communicatie, het meedenken en het uiteindelijke resultaat. Prima materiaal, goed te verwerken en een hele scherpe afbeelding!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Wim
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig materiaal, super verpakt aangeleverd! Klasse
    Prima werk, alles uitstekend samengesteld en verpakt!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Eberhard
    Nederland
    5 / 5

    Er zit echt passie en inzet achter !!!
    Werk aan de Muur,...…….ik ken ze al jaren !!! Ze zijn gewoon goed !!! ====================

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Alice
    Nederland
    4 / 5

    Heel erg mooi
    Kwalitatief goed en handig op te hangen. Dat het vrij prijzig is is ook de enige reden dat het geen 10 is. Verder echt alles dikke prima

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Marie Louise
    Nederland
    5 / 5

    Super professioneel en klantvriendelijk!
    Vanuit het buitenland contact met Werkaandemuur.nl Zeer behulpzaam, efficiënt, vriendelijk en leveren naar verwachting. Door goede verpakking is de bestelling in optimale conditie aangekomen. Een aanrader!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Diane
    Nederland
    5 / 5

    Mooie reproducties op canvas.
    Vlotte bestelling, snelle levering, mooi eindproduct. Een aanrader. Wij laten ze achteraf inkaderen bij onze eigen lijstenmaker, om een meer gepersonaliseerde afwerking te bekomen. De foto’s volgen dus pas binnenkort.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Inge
    Nederland
    4.5 / 5

    Een prachtig schilderij, ik ben er hartstikke blij mee. Prima prijs, goede afwikkeling en snelle bezorging. Maar vooral een hele goede service via de mail. Lianne bedankt!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Bimvos
    Nederland
    4 / 5

    Adembenemend
    Voor de 2e keer een aankoop gedaan en de kwaliteit is prima, keurig verpakt en een prettig contact met de betreffende medewerker/ster. Jammer dat ze nooit aanbiedingen hebben of sale bijvoorbeeld. Ik mis het dat je geen account kan aanmaken want nu bouw je ook geen bestel historie op en moet je telkens maten e.d. van de gekochte kunstwerken op gaan zoeken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Ferrari 599 GTB Fiorano 2006 blauw van Jan Keteleer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
181,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden