Feyenoord Rotterdam Stadium 'De Kuip' from 'The Rotterdam'

Feyenoord Rotterdam Stadium 'De Kuip' from 'The Rotterdam' van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 125805

Feyenoord Rotterdam Stadium 'De Kuip' from 'The Rotterdam' van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto van het stadion van Feyenoord, de Kuip, is gemaakt vanaf de 40e verdieping van het gebouw 'De Rotterdam'. Tijdens een rondleiding, die ik van een goede vriend als cadeau heb gekregen, heb ik deze foto kunnen maken.
Stadion Feijenoord, beter bekend als de Kuip, is in 1937 voor het eerst in gebruik genomen. Na vele jaren met talloze wedstrijden en andere evenementen, is de Kuip in 1994 gerenoveerd. Op 16 november 1994 heeft Prins Willem Alexander de openingshandeling voor aanvang van de Interland Nederland - Tsjechië verricht. Recentelijk zijn er plannen ontwikkeld om de Kuip te gaan renoveren.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken