Feyenoord Stadion 20

van John Ouwens

- Werkcode: 159 703

John Ouwens over Feyenoord Stadion 20

Feyenoord stadion "de Kuip" in Rotterdam
Feyenoord Stadion 20 vind je in de categorieën De Kuip, Eredivisie (voetbal), Feijenoord, Feyenoord, Fotografie, Rood-Wit, Rotterdam, Rotterdam-Zuid, Stadion, Voetbalclub, Voetbalveld, fjooto, fjooto.nl en voetbal club feyenoord.
John Ouwens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door John Ouwens

Hoi, ik ben John Ouwens. Eind jaren zestig ben ik in het Rotterdamse geboren en na enige omzwervingen ben ik sinds 2020 beland in Kinderdijk, een heerlijk dorp in de Alblasserwaard, bekend de molens en het uitgestrekte polderlandschap. Ongeveer 30 jaar geleden kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera, de periode van regelmatig met knikkende knieën met je volgeschoten rolletje naar de ontwikkelcentrale gaan, om te kijken welke resultaten er weer waren geschoten (om vervolgens toch wel weer trots te zijn op het resultaat). Ongeveer 7,5 jaar later heb ik de camera om diverse redenen weggedaan, maar het bleef altijd wel kriebelen...Rond 2000 heb ik weer een camera aangeschaft, een digitale, niet te duur, om te kijken of het echt nog zo leuk zou zijn. En inderdaad ben ik nog steeds erg enthousiast en leergierig. Door er veel over te lezen, workshops te volgen, maar vooral door het veel te doen, ben ik een echte autodidact, zoals men dat noemt. Een amateurfotograaf, die niet snel tevreden is over zijn eigen werk en altijd wel kritisch is.

Alle werken van John Ouwens


Waarom je kiest voor Feyenoord Stadion 20 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Feyenoord Stadion 20 van John Ouwens

Koop de foto Feyenoord Stadion 20 van John Ouwens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 159 703
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
138,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden