Fiat 8V Elaborata Zagato 1952 Schilderij van Paul Meijering

Werkcode: 761 976 Kopieer de werkcode

Paul Meijering profielfoto Realistisch schilderij in acryl van de Fiat 8V Elaborata Zagato uit omstreeks 1952, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop.

De Fiat 8V (of "Otto Vu") is een sportwagen met V8-motor , geproduceerd door de Italiaanse autofabrikant Fiat van 1952 tot 1954. De auto werd geïntroduceerd op de Autosalon van Genève in 1952 . De Fiat 8V kreeg zijn naam omdat Fiat op het moment van zijn productie geloofde dat Ford een copyright had op "V8". Met 114 gemaakt was de 8V geen commercieel succes, maar deed hij het goed in de racerij. Afgezien van het differentieel deelde de auto geen onderdelen met de andere Fiats (maar veel onderdelen werden gemaakt door Siata en zij gebruikten ze voor hun auto's). De 8V is ontwikkeld door Dante Giacosa en de stylist Luigi Rapi . De motor was een V8 die oorspronkelijk was ontworpen voor een luxe sedan , maar dat project werd stopgezet. De Fiat V8 had een 70 graden V-configuratie, verplaatste 1.996 cc en was uitgerust met twee dubbele Weber 36 DCF 3 carburateurs . In zijn eerste iteratie (type 104.000 ) had de motor een compressieverhouding van 8,5: 1 en produceerde 105 pk (77 kW; 104 pk) bij 5600 tpm, waardoor de auto een topsnelheid van 190 km / u (118 mph) behaalde. Verbeterde type 104.003 had verschillende nokkenastiming voor 115 pk (85 kW; 113 pk) bij 6.000 tpm; tenslotte type 104.006 met een compressieverhouding van 8,75: 1, herziene nokkenastiming en

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

De stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Meer weten over Paul Meijering?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Frodo
    Nederland
    5 / 5

    Mooie producten goede service Bezorging op gewenste dag

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    E
    Nederland
    5 / 5

    Supersnel!
    Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    H Pappot
    Nederland
    5 / 5

    Ontvangst op lokatie in Haarlem prima
    Via Internet aan het adres gekomen en een mooi exemplaar uitgezocht. In de winkel werden we prettig te woord gestaan en geadviseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen jullie aanbevelen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Billy en Unice
    Nederland
    5 / 5

    GEWELDIG.
    Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Marianne
    Nederland
    5 / 5

    Al eerder bij Werk aan de Muur besteld en dat verliep eveneens probleemloos. Het doek dat wij nu bestelden is prachtig. De levering verliep vlotjes. Hierover in de ochtend van de levering nog wel contact gehad met Lianne en werden vriendelijk te woord gestaan. Het doek werd ruim vòòr tijd geleverd. Al met al zeer tevreden. Wij zijn een volgend werk al weer aan uit uitzoeken. Bedankt voor de uitstekende service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Centrum van Alphen
    Nederland
    5 / 5

    Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
    huub Olijve
    Nederland
    4 / 5

    (Translated by Google) Good direct contact. Plenty of choice. Good directions (Original) Goed direct contact. Ruime keuze. Goede aanwijzingen

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Jan
    Nederland
    4.5 / 5

    Vlotte levering en goede communicatie. Mooi schilderij.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Janwillem De Kaste
    Nederland
    5 / 5

    Wat een geweldig bedrijf zo blij met jullie
    2 bestellingen geplaatst de correspondentie die dan volgt van werk aan de muur naar de klant is echt uniek. Geeft een gevoel van grote betrokkenheid. Mooi man kwaliteit ten top.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Wilna Spaaij van Commenée
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig.
    Prachtig, met veel zorgvuldigheid gemaakt en verstuurd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
    J.
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig bedrijf met goede kwaliteit schilderijen. En snel geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2018
    Cjay Carabonara
    Nederland
    5 / 5

    Top bedrijf! Kwaliteit en levert goede service!
    Zal hier zeker weer eens wat bestellen of aanbesteden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit schilderij Fiat 8V Elaborata Zagato 1952 Schilderij van Paul Meijering als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
176,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden