Fiat Abarth 1000 TC

Fiat Abarth 1000 TC van aRi F. Huber

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Fiat Abarth 1000 TC van aRi F. Huber

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 732986
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Won alles wat er te winnen viel in de 1-liter klasse en met deze ABARTH 1000 kun je nog steeds iets winnen op de talrijke rally's en motorsportraces, bijvoorbeeld op de "Battle of the Dwarfs" op de Nürburgring en elders.

Vervaardigd waren de ABARTH 1000 (korte vorm) in tal van uitvoeringen onder de basisvorm van de Fiat 600 en zijn oorspronkelijke motor van 850 ccm (later 982 ccm), die echter in principe allemaal ongeveer gelijk waren aan de snelheid en het gewicht. Ongeveer 190 km/u en iets meer en 600 kg stoeprandgewicht plus-minus 20-30 kg.
De Abarth 1000 TCR heeft echter motorisch en deels extern niets meer te doen met de originele Abarth 1000, hun topsnelheid ligt met meer dan 220 km/u.

Mijn persoonlijke conclusie: Een ruckusbox waar je niet alleen plezier aan beleeft, maar ook vandaag nog motorsport en daarmee de of andere Henkelpott kunt winnen!

Dit werk wordt aangeboden door aRi F. Huber

aRi F. Huber profielfotoIk doe al meer dan 35 jaar aan oldtimerfotografie en fotografeer hier vooral gewone alledaagse voertuigen die meer dan 30 jaar geleden nog massaal op de weg waren. Maar ook auto's met een buitengewoon, mooi design. Van tijd tot tijd maak ik foto's van auto's, motoren en vrachtwagens van de afgelopen tijd, wanneer ze bijzonder mooie vormen en rondingen hebben en op de een of andere manier in de verleiding komen om te dromen en te rijden als een BMW Z8. Ik vind deze autoschoonheden niet alleen in musea, maar ook in gespecialiseerde werkplaatsen voor oldtimers, met verzamelaars die mij hebben uitgenodigd om hun klassiekers te fotograferen of vaak in donkere, stoffige schuren en hallen of gewoon geparkeerd aan de kant van de weg.

Alle werken