Fietsen bij de Kop van Zuid

Fietsen bij de Kop van Zuid van Bas de Meijer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 207231

Fietsen bij de Kop van Zuid van Bas de Meijer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Fietsen bij de Kop van Zuid van Bas de Meijer

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

In Rotterdam steken fietsers en voetgangers de Rijnhavenbrug over tussen de wijkdelen Rotterdam Zuid en Katendrecht. De brug wordt in de volksmond 'hoerenloper' genoemd, omdat voorheen Katendrecht een prostitutiegebied was. In de achtergrond Hotel New York (laag gebouw links), Montevideo, Las Palmas (het lage witte gebouw met oa het Nederlands fotomuseum), De Rotterdam (blauwgrijs gebouw) van OMA/Rem Koolhaas) en de New Orleans.

Over Bas de Meijer

Een betrokken verhalenverteller, zo zou je mij het beste kunnen omschrijven. Er is altijd wel een interessante invalshoek te vinden om iets te vertellen. Een foto is pas geslaagd als er een verhaal in zit, mooi zijn is niet genoeg. Ik werk voor een groot aantal opdrachtgevers waaronder het CNV Internationaal, World Press Photo en Hollandse Hoogte. In binnen- en buitenland richt ik mijn camera op wat er gebeurt op straat, met een sterke voorkeur voor fietsers.

Alle werken