Fietser over de Magdalenabrug in de herfst.

Fietser over de Magdalenabrug in de herfst. van zeilstrafotografie.nl

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Fietser over de Magdalenabrug in de herfst.

van zeilstrafotografie.nl

Fietser over de Magdalenabrug in de herfst. van zeilstrafotografie.nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 888994
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een fietser over de magdalenabrug, kruisend met de Nieuwegracht, Utrecht, Nederland in de herfst.

Dit werk wordt aangeboden door zeilstrafotografie.nl

zeilstrafotografie.nl profielfotoMijn naam is Marijn Zeilstra. Ik ben een zelfstandige autodidactisch fotograaf woonachtig in Utrecht, Nederland.

Ik was altijd al geïnteresseerd in fotografie. Waarschijnlijk vanwege mijn vader die vroeger met een spiegelreflex camera fotografeerde. In 2001 kocht ik mijn eerste digitale camera voor mijn vakanties. Het was eenvoudige camera voornamelijk bedoeld voor mijn vakanties maar het was een begin. In 2014 wilde ik meer doen met mijn creativiteit naast het spelen van basgitaar in bands. Ik wilde meer doen met design. Mijn interesses in fotografie groeide en ik heb toen mijn eerste echte digitale camera gekocht.

Vanaf dat moment begon ik mijzelf het vak te leren. Ik ging naar workshops, bracht dagen door op YouTube, ging naar foto fairs enzovoort. Ik ben een persoon die altijd probeert beter te worden en de materie wilt begrijpen. Dit geldt ook voor fotografie. Daarom is mijn huidige uitrusting up-to-date omdat ik geen energie en tijd wil verspillen. Dit betekend dat ik mijn tijd efficiënter kan toepassen met mijn klanten.

Nu werk ik als zelfstandig fotograaf en part-time als accountmanager. Met mijn huidige en voorgaande werk in detailhandel, after-sale en management heeft mij geleerd om empathisch te zijn en mij te verplaatsen in de wensen van de klant. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik een open en eerlijk persoon ben geworden. Dat zie je ook terug in mijn foto's. Deze zijn open en eerlijk. Vanzelfsprekend zijn ze bewerkt, maar ik probeer dit tot een minimu

Alle werken