Fietsers in Afrika van Leo Hoogendijk

Werkcode: 284 241 Kopieer de werkcode

Leo Hoogendijk profielfoto In West-Afrika, Ghana, terwijl ik me opmaakte het regenwoud in te trekken en op een weg van rode aarde mijn dagelijkse rantsoen water probeerde te halen reed er een oud vrachtwagentje voorbij. Toen de stof een beetje begon te dalen ontwaarde ik twee schimmige figuren. Even later bleken het fietsers te zijn. Links en rechts kleine bermbrandjes. De roe stof dwarrelt langzaam neer, de omgeving roodbruin kleurend. In Nederland mag fietsen als een gezonde bezigheid beschouwd worden. Hier met 35°C en al het stof en de smog, weet ik het nog niet zo zeker

Dit werk wordt aangeboden door Leo Hoogendijk

Moeilijk om jezelf te beschrijven. Ik heb het overgelaten aan 550Letters.org. Leo Hoogendijk, maakt foto's en films. Door middel van technieken en materialen is Leo Hoogendijk van mening dat kunst een kunstwerk wordt dat uitgevoerd wordt door middel van duidelijke formele regels en die altijd naar de realiteit moet verwijzen. Zijn foto's verwijzen vaak naar herkenbare vormen. De resultaten worden gedeconstrueerd in de mate dat de betekenis wordt verschoven en de mogelijke interpretatie wordt veelzijdiger. Door het concept van landschap op een nostalgische manier te onderzoeken, onderzoekt hij de dynamiek van het landschap, met inbegrip van de manipulatie van de effecten en de grenzen op basis van onze aannames van wat landschap voor ons betekent. In plaats van een feitelijke realiteit te presenteren, wordt een illusie vervaardigd om onze verbeelding te verrijken.Zijn werken vestigen een verband tussen de realiteit van het landschap, die zich voordoen in de fantasie van de toeschouwer. Deze werken richten zich op concrete vragen die ons bestaan ​​bepalen. Door abstractie toe te passen, creëert hij intense persoonlijke momenten die meesterlijk zijn gecreëerd door regels en weglatingen, acceptatie en weigering, kleur en zwart-wit , gecombineerd op een verborgen manier waardoor de kijker rond en rond in cirkels wordt gelokt.Zijn werken zijn opvallend voor hun perfecte afwerking en tactiele natuur. Dit is van groot belang en getuigt van grote vakmanschap.

Meer weten over Leo Hoogendijk?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Leny Berben
Nederland
5 / 5

Mooie collectie
Ruime keus, fijn dat je met een app kunt kijken Hoe het uitziet. Bezorging is goed verzorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
Kikkert
Nederland
5 / 5

SUPER blij met onze aankoop bij Werken aan de Muur. Vlotte vriendelijke service met bijgeleverde foto's als eindresultaat

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
M.
Nederland
5 / 5

Betaalbare kunst aan de muur
Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Wil
Nederland
5 / 5

Niets op aan te merken!
Bestelling, mailcontacten, en levering waren bijzonder prettig. Dit is mijn eerste kennismaking met Werk aan de Muur en alles was 100% in orde.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Paul Paul
Nederland
5 / 5

Kunstwerk op canvasdoek besteld, binnen 4 werkdagen ontvangen. Goed ingepakt verzonden en uitstekende klantenservice!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Helma van Kooten
Nederland
5 / 5

Heel tevreden met het bestelde kunstwerk. Goede kwaliteit en op tijd geleverd. Mocht je twijfelen, doe dat maar niet, het is zo mooi!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Johan & Diana Walop
Nederland
5 / 5

Makkelijk besteld, snel geleverd. Goede kwaliteit

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Oscar
Nederland
4.5 / 5

professioneel met hele goede klantenservice
Het door ons bestelde product was niet naar wens. Door het goede contact met de klantenservice zijn wij tot een oplossing gekomen. Het resultaat is perfect!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Marlies
Nederland
5 / 5

Super service
Het behang is echt heel mooi geworden. Hele goede hulp en service gekregen om de juiste kleur uit te zoeken en daarna snel geleverd. In 1 woord TOP

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Olaf
Nederland
5 / 5

Veel keuze en mogelijkheden, binnen een paar dagen een fantastisch afgewerkt canvas in huis. Super mooie print!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Vivianne
Nederland
5 / 5

Professioneel en mooi product.
Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
G.
Nederland
4 / 5

super ervaring
voor het eerst werk besteld hier en we zijn ontzettend fijn geholpen. prima service en goed bereikbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit stilleven Fietsers in Afrika van Leo Hoogendijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 9 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-97,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!