Fishermans tricks - Inle Lake

van Vincent Vink

- Werkcode: 628 613

Vincent Vink over Fishermans tricks - Inle Lake

These fishermen on Inle Lake have mastered an unusual technique when it comes to paddling their boats. Carefully balancing on one leg, wrapping their second leg around the oar to guide the vessel through the freshwater lake. But nowadays some fishermen only use this technique for the tourist visiting the lake.
Fishermans tricks - Inle Lake vind je in de categorieën Fotografie, Kleuren, Landen & Reizen, Myanmar, Photographers in the Netherlands, Sportvissen, Wildlifefotografie, World of Wonders, fine art, fisherman en travelphotography.
Vincent Vink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Vincent Vink

Vincent Vink (23) verloor zichzelf van jongs af aan in de programma’s van National Geographic en Animal Planet. Hij zocht zijn avontuur later buiten de stadsmuren van Amsterdam in onbekende landen. Ondertussen ontstond zijn passie voor wildlife- en natuurfotografie. Na meerdere fotografie-gerelateerde reizen heeft hij ondervonden dat de authenticiteit van het beeld dat hij vastlegt voor hem de hoofdrol speelt, maar tegelijkertijd ook grootste uitdaging vormt. Sindsdien is hij constant op reis met als doel moeder natuur in de meest pure zin vastleggen.

Alle werken van Vincent Vink


Waarom je kiest voor Fishermans tricks - Inle Lake als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Fishermans tricks - Inle Lake van Vincent Vink

Koop de foto Fishermans tricks - Inle Lake van Vincent Vink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 628 613
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
154,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden