Fishing for food

Fishing for food van Ferdinand Mul

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 177450

Fishing for food van Ferdinand Mul

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!
Fishing for food van Ferdinand Mul

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Eem Koniks paard op jacht naar aten in het ondiepe water. De dikke mist van de vroege ochtend vervaagt het omliggende bos. Een zonnestraal probeert de omringende mist te doorbreken. De oorverdovende stilte geeft mij als fotograaf het gevoel een te zijn met de door mist afgesloten omgeving.

Over Ferdinand Mul

Ferdinand Mul profielfotoOoit begonnen als hobby is fotograferen inmiddels uitgegroeid tot mijn werk. Ik zie mijn foto's als een illustratie van de prachtige plekken en culturen die zich om ons heen bevinden. Ik kan me dan ook eindeloos verwonderen over de dingen die ik zie en mee maak. Ik probeer in mijn foto's het gevoel en pracht van dat moment weer te geven. Daarmee hoop ik iets van de verwondering die ik voelde op degene die mijn foto's bekijkt over te brengen. Bezoek mijn website voor meer werken, mijn overige diensten en persoonlijk contact.www.dare2try.eu

Alle werken