Fishy stuff

van Carla Broekhuizen

- Werkcode: 27 627

Carla Broekhuizen over Fishy stuff

Meisje gaat op reis en neemt haar goudvissen mee.
Fishy stuff vind je in de categorieën Blauw, Fotografie, Koffer, Landen & Reizen, Turquoise, Vrouw en fish.
Carla Broekhuizen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Carla Broekhuizen

Hoewel al mijn hele leven bezig met enige vorm van beeldende kunst, begon mijn bloed pas op volle kracht te stromen met de aanschaf van een digitale camera. (2003) Vanaf dat moment leef ik alleen nog maar voor het maken van beelden. Ik ben dan ook geen fotograaf maar autonoom beeldenmaker. De intensiteit waarmee ik dat doe neemt alleen nog maar toe. Conceptueel werk is wat mij het dichtst aan het hart ligt, hierin zit mijn kracht. Ik kan weken of zelfs maanden broeden op een beeld wat bezit van mij heeft genomen. Uiteindelijk komt alles bij elkaar en is de geboorte een feit. Daarna begint het hele proces weer opnieuw. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar verrotte, surealistische beelden met een vleugje humor. Modellen vind ik op straat en de props koop ik op rommelmarkten of maak ik zelf. Ik heb nog zoveel ideeen dat ik ze onmogelijk allemaal tot leven kan roepen in 1 mensenleven, desnoods kom ik gewoon terug.......

Alle werken van Carla Broekhuizen


Waarom je kiest voor Fishy stuff als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Fishy stuff van Carla Broekhuizen

Koop de foto Fishy stuff van Carla Broekhuizen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 27 627
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
265,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden