Flamingo´s in de mist met tegenlicht.

van Bert Snijder

- Werkcode: 353 120

Bert Snijder over Flamingo´s in de mist met tegenlicht.

Als natuurfotograaf moet je er wel wat voor over hebben om mooie foto´s te kunnen maken. In dit geval was in februari en nog donker voordat ik in mijn schuiltentje ging zitten om de vogels absoluut niet te verstoren. Als dan de zon opkomt en er hangt wat nevel boven het water dan krijg je dit als resultaat.
Flamingo´s in de mist met tegenlicht. vind je in de categorieën Astronomie, sterren en de ruimte, Flamingo's, Fotografie, Mist, Mystiek, Natuur en Weer, Ochtend, Stilte, Vogels, Winter, Zonsopkomst en wildfotografie.
Bert Snijder profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bert Snijder

Wij wonen al 21 jaar in de Alentejo regio van Portugal en hebben hier een kleinschalig eco vakantie resort met 6 vakantiehuizen https://montehorizonte.nl . Tevens ben ik werkzaam als vogelgids en verzorg vogelexcursies maar bij ons kunt u ook terecht voor een vogelvakantie of voor vogelfotografie. Voor vogelfotografie hebben wij 9 hutten beschikbaar. Alle informatie staat op onze website https://vogelsportugal.nl

Alle werken van Bert Snijder


Waarom je kiest voor Flamingo´s in de mist met tegenlicht. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Flamingo´s in de mist met tegenlicht. van Bert Snijder

Koop de foto Flamingo´s in de mist met tegenlicht. van Bert Snijder op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 353 120
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden