Fleetwood Mac Rumours schilderij

Fleetwood Mac Rumours schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Fleetwood Mac Rumours schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 142822
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van het elfde album Rumours van Fleetwood Mac met Mick Fleetwood and Stevie Nicks, geschilderd door kunstenaar Paul Meijering. Het originele schilderij is 90 x 90 cm en VERKOCHT

Fleetwood Mac is een Brits-Amerikaanse band. Zij begon als bluesband en heette oorspronkelijk Peter Green´s Fleetwood Mac. De band werd in 1967 opgericht door Peter Green. Oorspronkelijk bestond de band naast Green (zang, gitaar en mondharmonica) uit Mick Fleetwood (drums), Jeremy Spencer (gitaar) en Bob Brunning (bas).

Peter Green had samen met John McVie en Mick Fleetwood in John Mayall's Bluesbreakers gespeeld. Na de oprichting van Fleetwood Mac bleef McVie nog enige tijd bij John Mayall spelen, maar in een later stadium verving hij Bob Brunning. Na het vertrek van Peter Green bleef de naam Fleetwood Mac. Mick Fleetwood en John McVie zijn vanaf dan ook de constante factor in de groep gebleven. De groep evolueerde in de loop der jaren tot een popgroep met steeds wisselende bezettingen. De komst in 1975 van het duo Stevie Nicks en Lindsey Buckingham gaf de groep een belangrijke nieuwe impuls. In Nederland en België is ze vooral bekend door haar hits uit deze Amerikaanse periode, als Don't stop, Go your own way, Dreams, Everywhere en Little Lies.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken