Flirtation (Twee witte paddenstoeltjes)

van Caroline Lichthart

- Werkcode: 242052

Caroline Lichthart over Flirtation (Twee witte paddenstoeltjes)

Een paddenstoeltje lonkt naar het andere... Subtiel, zachtaardig en voorzichtig... De achtergrond is pastelroze en dit alles zorg voor een subtiel en prettig beeld qua sfeer.
Kijkt U ook even bij de andere beelden in de shop van Caroline Lichthart? Zij maakt heel divers en uniek werk!

Paddestoel
Paddenstoel
Paddestoeltjes
Paddenstoeltjes
Roze
Roomwit
Zalmroze
Pastelroze
Herfst
Herbst
Zachtaardig
Twee
Samen
Liefde
Saamhorigheid
Flirten
Verbondenheid
vtwonen
Caroline Lichthart Fotografie
Flirtation (Twee witte paddenstoeltjes) vind je in de categorieën Digital Art, Fotografie, Huwelijk, Liefde, Macrofotografie, Minimalisme, Paddenstoel, Pastel, Roze, Schimmels, Stilleven, Wit en paartje.
Caroline Lichthart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Caroline Lichthart

Mijn naam is Caroline Lichthart, levensgenieter, natuurliefhebber, creatieveling, humorist, schrijver; gevoelsmens. Als gepassioneerd fotograaf heb ik oog voor detail en ga uit van een bijzondere natuurlijke lichtval. Hierdoor is de zon mijn grote dankbaarheid waardig. Zo nu en dan doe ik mee met een fotowedstrijd en heb hiermee fijne waardering mogen ontvangen van onder andere: The National Geographic FotoCommunity, Plus Online, Tuinen, Landleven, Natuurmonumenten, Footo, Digifoto, Viewbug en Pixoto. Ik werk regelmatig voor uitgeverijen waar ik opdrachten voor wenskaarten, covers, inhoudsfoto's van boeken en affiches mocht ontwerpen. Verder verzorg ik op verzoek foto's voor websites en houd zo nu en dan een expositie. Kortom; mijn werk is voor talloze mooie doelen inzetbaar! Heeft U wensen of verlangens waarbij U een of meerdere beelden zou willen inzetten? Veel is mogelijk en samen kunnen wij uw mooie creatie vormgeven. Kijkt U ook even op https://www.lichthartfotografie.com, Viewbug en Facebook? U vindt mijn werk daar onder de naam van Caroline Lichthart.

Alle werken van Caroline Lichthart


Waarom je kiest voor Flirtation (Twee witte paddenstoeltjes) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Flirtation (Twee witte paddenstoeltjes) van Caroline Lichthart

Koop dit digital art werk Flirtation (Twee witte paddenstoeltjes) van Caroline Lichthart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 242052
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.