Florence, Italië - Uitzicht over de stad - 5

van Tux Photography

- Werkcode: 314 166

Tux Photography over Florence, Italië - Uitzicht over de stad - 5

Florence, Italië - Uitzicht over de stad - 5

Deze foto met uitzicht over Florence in Italië is gemaakt op een middag in mei 2017 vanaf Piazzale Michelangelo. Florence is een prachtig stad in Toscane met een indrukwekkende kathedraal, prachtige architectuur en uitzicht op de Toscaanse heuvels.
Florence, Italië - Uitzicht over de stad - 5 vind je in de categorieën Architectuur, Florence, Fotografie, Italië, Landen & Reizen, Landschappen, Modern, Panoramafotografie, Steden, Toren (bouwwerk), Toscane, Urban / Street en Zwart-wit.
Tux Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Als fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken van Tux Photography


Meer weten over Tux Photography?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Florence, Italië - Uitzicht over de stad - 5 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Florence, Italië - Uitzicht over de stad - 5 van Tux Photography

Koop de foto Florence, Italië - Uitzicht over de stad - 5 van Tux Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 314 166
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden