Fluorescente spiraal van Mike Bing

Werkcode: 577 960 Kopieer de werkcode

Mike Bing profielfoto De natuurlijke strukturen van een bloem. Door extreem in te zoomen en een hoge mate van centreren wordt de bloem zo een meditatief object. De natuurlijke kleur is hier nog eens benadrukt door het combineren van verschillende belichtingen.

Dit werk wordt aangeboden door Mike Bing

Mike Bing (NL) - gedreven fotograaf met een voorkeur voor landschappen en stadsgezichten alsmede closeup werk. Mike benadrukt vaak details in een groter geheel en maakt graag en veel gebruik van verschillende nabewerkingstechnieken om de werkelijkheid weer te geven zoals deze wordt ervaren, niet zoals deze echt gezien wordt. Fotografie als gevoel.

Ook creëert Mike grafische werken die op fotografie gebaseerd zijn maar naar het abstracte neigen. Zijn omgeving in Noord-Holland maar ook zijn vele reizen zijn vaak een inspiratie. Eén van Mike's mottos's is "Kijk eens wat vaker achterom, dan zie je véél méér!" en hij neemt dat serieus. De wereld van een beeldmaker moet zo groot mogelijk zijn en de perspectieven zo gevarieerd mogelijk.

Technisch: Mike maakt zijn beelden met een high-end 24 megapixel APS-C digitale spiegelreflex camera met een wijd scala aan hoogwaardige lenzen (voor die gevarieerde blik en het perspectief ? uiteraard) en  bewerkt zijn beelden voornamelijk met open-source software omdat deze een breed scala aan mogelijkheden geeft zonder al te veel op de massa te gaan lijken.

U kunt hem bereiken op mike AT eu-web PUNT online

Meer weten over Mike Bing?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Janneke
Nederland
3.5 / 5

Positief, contact goed en mooi werk geleverd
Positief, contact goed en mooi werk geleverd

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Niels
Nederland
5 / 5

Heel mooi canvasdoek
Erg mooi canvasdoek ontvangen van 200cm x 180 cm. Degelijk en zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Prettige communicatie

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Johan & Diana Walop
Nederland
5 / 5

Makkelijk besteld, snel geleverd. Goede kwaliteit

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Henk Jaap Kloosterman
Nederland
5 / 5

Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
kobus heemskerk
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Monique
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Snelle communicatie...meedenkend..geweldige service..mijn complimenten. Zeer blij met mn aankoop

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
wim Wijburg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Jos
Nederland
5 / 5

Alles geheel naar wens verlopen, zeker een aanrader.
Alles is netjes en snel en volgens planning verlopen. Werk zat keurig verpakt en met duidelijke uitleg hoe een en ander te monteren cq op te hangen. Dus voor mij een positieve ervaring en zal er zeker nog eens een ander werk kopen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
Hans
Nederland
5 / 5

Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
L.
Nederland
5 / 5

Mooi afgewerkt met een klein schoonheidsfoutje
Er bleek een fout in het bestand van de foto te zitten waardoor er een witte streep aan de onderkant van het schilderij zichtbaar was. Na melding hebben wij kosteloos een herprint gekregen. Klasse!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
christine vermont
Nederland
5 / 5

TOP !!!
Ruime keuze, veel mogelijkheden om het werk aan te passen aan je eigen omgeving, goede communicatie en stipte levering, kortom, beter kan niet !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Rien
Nederland
5 / 5

Geweldig, top bedrijf!
Heb onlangs 2 werken besteld, de eerste was tijdens verzending beschadigd, na melding heel snel een nieuw exemplaar ontvangen, top! Hele goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021

Plus- en minpunten

  • Geen naden, omdat het uit één stuk is
  • Naadloos behang is vochtbestendig
  • Geen behangtafel nodig
  • Iets lastiger aan te brengen omdat het uit één stuk is

De mooiste werken, groots aan je muur

Maak van je huis en kantoor een inspirerende ruimte met naadloos behang. Met een maximale hoogte van vijf meter is geen muur te gek.

Get behang wordt gemaakt van een stevige maar flexibele kunststof (airtex) en kan daardoor tegen een stootje én kan je **afnemen met een licht vochtige doek**.

Meer weten?

Meer over Naadloos behang en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Fluorescente spiraal van Mike Bing op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Vul jouw maten in en kies de uitsnede.
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
463,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden