Fong Leng Schilderij

Fong Leng Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Fong Leng Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 686932
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl op paneel van de modeontwerpster Fong Leng, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij in 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Carla Maria Fong Leng Tsang (Rotterdam, 13 augustus 1937) is een Chinees-Nederlandse modeontwerpster. Fong Leng opende in 1969 haar eerste boetiek in de Drugstore op de Nieuwendijk in Amsterdam. In 1971 verhuisde ze naar een grotere winkel in de P.C. Hooftstraat, die ze Studio Fong Leng noemde, waar ze een trekker werd voor de jetset. Ze is vooral bekend geworden door haar extravagante jasjurken. Fong Lengs meest bekende klant was Mathilde Willink, de ex-echtgenote van de Nederlandse magisch-realistische schilder Carel Willink.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken