Fonteinen van Arnhem

van Fotografie Arthur van Leeuwen

- Werkcode: 225503

Fotografie Arthur van Leeuwen over Fonteinen van Arnhem

Fonteinen van Arnhem

Dit zijn de mooiste fonteinen van Arnhem en staan op de Janssingel.
De Janssingel ligt tussen het Willemsplein en het Velperplein in.
In dit stukje park staan de mooiste fonteinen van Arnhem.

Deze gietijzeren fontein stammen uit 1885 zijn gemaakt door de firma I. Schütz en Zoon uit Zeist.
Deze fonteinen zijn rijksmonumenten en worden goed onderhouden door de gemeente Arnhem.
S'avonds zijn deze prachtig fonteinen mooi verlicht. De gevleugelde leeuwen die water spuiten is een feest om naar te kijken.

Als je wilt kan je deze foto af laten drukken op canvas, dibond en (ingelijste) poster, Xpozer, hout en zelfs op behang.
www.fotografievanleeuwen.nl
Fotografie Arthur van Leeuwen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Arthur van Leeuwen

Beste mensen mijn naam is Arthur van Leeuwen, ik werk als zelfstandig fotograaf. Vanaf 1995, toen ik mijn diploma heb gehaald van de fotovakschool te Apeldoorn, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als Fotografie Arthur van Leeuwen in Duiven, dat ligt vlakbij Arnhem. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van bruidsreportages, portretten, modellen/glamour, bedrijfsfotografie, waar ook 360 gradenfotografie bij hoort, straatfotografie, productfotografie en landschapsfotografie.Ik vind fotograaf een heerlijk vak: waarom? Omdat het erg afwisselend is, je hebt altijd te maken met verschillende mensen of situaties. Een bruidsreportage is voor mij heerlijk om te doen omdat je mensen daar heel blij mee kan maken, maar ik kan ook mijn eigen creativiteit er in kwijt en dat vindt ik erg belangrijk. Model en glamour fotografie is ook fantastisch om te doen. Ik doe dat zoals al mijn foto-opdrachten met veel enthousiasme en dat enthousiasme slaat vaak over naar het model of bruidspaar, dus naar diegene die ik moet portretteren, juist dan komen ze zelfverzekerd en vele malen beter op de foto.Landschapsfotografie is ontspannend en ik doe dat graag, je kan uren lopen voor die ene foto met het juiste licht of onderwerp.Straatfotografie is een beeldverhaal proberen te vertellen met 1 á 2 foto's zonder inmenging van mij als fotograaf. Straatfotografie laat ik meestal in zwart/wit zien, omdat kleur vreselijk afleid van het onderwerp.

Alle werken van Fotografie Arthur van Leeuwen


Waarom je kiest voor Fonteinen van Arnhem op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Fonteinen van Arnhem van Fotografie Arthur van Leeuwen

Koop dit digital art werk Fonteinen van Arnhem van Fotografie Arthur van Leeuwen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 225503
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
172 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.