Ford Eifel 1935-1940 van Eus Driessen

Werkcode: 321 375 Kopieer de werkcode

Eus Driessen profielfoto De Ford Eifel is een auto vervaardigd door Ford Duitsland tussen 1935 en 1940. Aanvankelijk aangevuld en vervolgens vervangen door de Ford Köln. Het werd zelf vervangen door de Ford Taunus.

Tussen 1937 en 1939 werd het ook geassembleerd in Hongarije en Denemarken. De Eifel is afgeleid van het Ford Model C (Europe) 1934-platform en is ook gerelateerd aan de Ford Ford 1939 Ford Anglia uit 1936 uit Dagenham. De auto is geproduceerd tussen Juli 1935 en 1940 en er zijn er totaal 62,495 gebouwd.

De motor was een viercilinders viertakt zijklep van 1172 cc, wat een maximaal uitgangsvermogen van 34 pk (25 kW) bij 4250 rpm opleverde. De handgeschakelde versnellingsbak met drie versnellingen heeft synchromesh op de bovenste twee verhoudingen.

Het model is genoemd naar het Eifelgebergte in West-Duitsland.

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Met een passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jouw muur hangen.

Meer weten over Eus Driessen?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Hans
Nederland
5 / 5

Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Marian Kool
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur is een aanrader! De app om je werk virtueel op te hangen is top. Tussen bestellen en leveren krijg je per mail leuke info en tips en word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het schilderij (voor in de tuin) voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wat ons betreft is dit niet de laatste bestelling bij Werk aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2021
André Bogers
Nederland
5 / 5

Super
Top kwaliteit een prima print boven verwachting. Maar ook netjes en degelijk ingelijst met ophang systeem. Ben super content zeker een aanrader. Ik heb een bestelling geplaatst bij een concurrent. Kan er niet aan tippen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Marja Pelzer
Nederland
4.5 / 5

Kunst naar ons hart!
Mooie kunstwerken die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden; snelle levertijd en handige website. Zeker de app waarmee je het kunstwerk virtueel kunt bekijken!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
Marjolein
Nederland
5 / 5

Geweldige service, zeer vriendelijk, snelle levering en het eindresultaat is werkelijk fantastisch !!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Wim
Nederland
5 / 5

Prachtig materiaal, super verpakt aangeleverd! Klasse
Prima werk, alles uitstekend samengesteld en verpakt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Leny Berben
Nederland
5 / 5

Mooie collectie
Ruime keus, fijn dat je met een app kunt kijken Hoe het uitziet. Bezorging is goed verzorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
Caroline van der
Nederland
5 / 5

top producten, gewlidige service
Klantvriendelijk en bereid om dingen voor de klant te regelen. De producten zijn mooi en komen goed beschermd aangeleverd aan huis!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Menno
Nederland
5 / 5

Zeer veel keus en het online advies van de medewerkers is helemaal top! Ben erg goed geholpen bij het zoeken naar een geschikt werk.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
Inge
Nederland
4.5 / 5

Een prachtig schilderij, ik ben er hartstikke blij mee. Prima prijs, goede afwikkeling en snelle bezorging. Maar vooral een hele goede service via de mail. Lianne bedankt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
M.
Nederland
5 / 5

Betaalbare kunst aan de muur
Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Tineke
Nederland
5 / 5

geweldig
contact prima verzending, keurig eindresultaat precies zoals ik me had voorgesteld, wij zij er kei blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Ford Eifel 1935-1940 van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 11 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
135,-122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!